نویسنده = معصومه عامریان
اثر تیمارهای پوترسین و آب گرم روی برخی خصوصیات بیوشیمیایی میوه‌ی توت‌فرنگی، رقم پاروس در طول انبارداری

دوره 16، شماره 1، مرداد 1403، صفحه 113-128

10.22084/ppt.2024.29346.2129

عاطفه میرانی؛ محمود اثنی عشری؛ اشرف گوهری اردبیلی؛ معصومه عامریان


اثر سطوح مختلف مولیبدن و نیتروژن روی برخی خصوصیات مورفوفیزیولوژیکی اسفناج

دوره 15، شماره 2، اسفند 1402، صفحه 13-27

10.22084/ppt.2024.28466.2108

لیلا مفتون؛ محمود اثنی عشـری؛ معصومه عامریان


تأثیر منابع و سطوح مختلف سلنیوم بر برخی ویژگی‌های رشدی و فیزیولوژیکی پیاز (Allium cepa L.)

دوره 6، شماره 2، آذر 1393، صفحه 163-179

معصومه عامریان؛ فرشاد دشتی؛ مجتبی دلشاد