کلیدواژه‌ها = ظرفیت آنتی‌اکسیدانی
تعداد مقالات: 3
1. بررسی اثر نوع بسته‌بندی و شرایط انبار بر کیفیت میوه خرما (.Phoenix dactylifera L)، رقم برحی

دوره 10، شماره 1، بهار و تابستان 1397، صفحه 125-136

سیدمحمدحسن مرتضوی؛ احمد مستعان؛ عبدالامیر راهنما؛ سلاله نجفی؛ فاطمه عزیزالهی


2. اثر ‌اسید هیومیک روی برخی ویژگی‌های فیزیکی و شیمیایی انار رقم اردستانی

دوره 10، شماره 1، بهار و تابستان 1397، صفحه 69-81

سهراب داورپناه؛ علی تهرانی فر؛ غلامحسین داوری نژاد؛ خاویر آبادیا؛ رضا خراسانی


3. بررسی اثر پوشش واکس و مدت انبارداری بر خصوصیات کیفی و کارآیی آنتی‌رادیکالی میوه‌ی چهار رقم مرکبات

دوره 8، شماره 1، بهار و تابستان 1395، صفحه 219-234

جواد فتاحی مقدم؛ معصومه کیا اشکوریان؛ بهروز گلعین