کلیدواژه‌ها = اسید آسکوربیک
اثر سطوح مختلف مولیبدن و نیتروژن بر برخی از خصوصیات مورفوفیزیولوژیکی اسفناج

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 25 فروردین 1403

10.22084/ppt.2024.28466.2108

لیلا مفتون؛ محمود اثنی عشـری؛ معصومه عامریان


تأثیر پوشش خوراکی کیتوزان روی برخی ویژگی‌های کیفی و عمر انباری انبه

دوره 9، شماره 2، آذر 1396، صفحه 143-154

10.22084/ppt.2017.2241

سید مرتضی زاهدی؛ سکینه احتشامی؛ محمدعلی اعظمی