کلیدواژه‌ها = ویتامین ث
تعداد مقالات: 2
1. تأثیر کلریدکلسیم و اسانس‌های مورخوش،‌ مریم گلی و گل راعی بر کنترل کپک خاکستری توت‌فرنگی (Fragaria ananasa)

دوره 9، شماره 2، پاییز و زمستان 1396، صفحه 129-141

سولماز طهماسبی؛ سمیه رستگار؛ عبدالمجید میرزا علیان دستجردی؛ بیژن کاووسی


2. تأثیر سطوح مختلف پتاسیم در محلول غذایی بر کیفیت میوه فلفل دلمهای

دوره 8، شماره 2، پاییز و زمستان 1395، صفحه 25-37

محمدکاظم سوری؛ صدیقه مردانلو