کلیدواژه‌ها = فعالیت آنتی‌اکسیدانی
اثر سطوح مختلف تنش خشکی بر تولید شیکوریک اسید در کاهوی موجدار (Lactuca undulata)

دوره 14، شماره 2، اسفند 1401، صفحه 91-106

10.22084/ppt.2023.27350.2092

عبدالله سقالی؛ مهناز اقدسی؛ سید محمد فاطمی


تأثیر کاربرد پس از برداشت محلول‌های مختلف کلسیم بر کیفیت میوه سیب فوجی طی انبارمانی

دوره 9، شماره 1، خرداد 1396، صفحه 65-77

10.22084/ppt.2017.2204

انسیه قربانی؛ داود بخشی؛ اسماعیل فلاحی؛ بابک ربیعی


بررسی فعالیت آنزیم پراکسیداز در برخی میوه¬ها با کاربرد اسانس¬های گیاهی آویشن باغی، مورد و مرزه خوزستانی

دوره 3، شماره 2، آذر 1390، صفحه 33-42

عبـداله احتشـــام¬نیا؛ عبدالحسین رضایی¬نژاد؛ سیدجواد موسوی¬زاده؛ مجید علیخانی کوپایی