کلیدواژه‌ها = %D8%A2%D9%86%D8%AA%DB%8C%E2%80%8C%D8%A7%DA%A9%D8%B3%DB%8C%D8%AF%D8%A7%D9%86
تأثیر پوشش خوراکی کاراگینان غنی شده با اسانس زنیان بر کیفیت پس از برداشت میوه توت‌فرنگی

دوره 13، شماره 2، اسفند 1400، صفحه 143-155

10.22084/ppt.2022.25812.2070

سوما عبدی؛ داود بخشی؛ علیرضا مهرگان نیکو؛ اسماعیل فلاحی


بهبود کیفیت آب میوه پرتقال والنسیا با استفاده از پوتریسین و متیل جاسمونات

دوره 7، شماره 1، خرداد 1394، صفحه 23-33

سهیلا محمدرضاخانی؛ زهرا پاک‌کیش