کلیدواژه‌ها = آنتی‌اکسیدان
تأثیر هیومات‌پتاسیم بر صفات مورفولوژیک و فیتوشیمیایی گیاه دارویی پروانش (Catharanthus roseus (L.) G. DON)

دوره 16، شماره 2، دی 1403، صفحه 67-82

10.22084/ppt.2024.29650.2131

مریم کاویاونی؛ داود بخشی؛ محمد باقر فرهنگی؛ مهرداد چائی چی


تأثیر پوشش خوراکی کاراگینان غنی شده با اسانس زنیان بر کیفیت پس از برداشت میوه توت‌فرنگی

دوره 13، شماره 2، اسفند 1400، صفحه 143-155

10.22084/ppt.2022.25812.2070

سوما عبدی؛ داود بخشی؛ علیرضا مهرگان نیکو؛ اسماعیل فلاحی


بهبود کیفیت آب میوه پرتقال والنسیا با استفاده از پوتریسین و متیل جاسمونات

دوره 7، شماره 1، خرداد 1394، صفحه 23-33

سهیلا محمدرضاخانی؛ زهرا پاک‌کیش