کلیدواژه‌ها = %D8%A7%D8%B3%D8%A7%D9%86%D8%B3
مقایسه عملکرد و اجزای عملکرد شش ژنوتیپ ریحان بنفش در استان اصفهان

دوره 15، شماره 1، شهریور 1402، صفحه 31-41

10.22084/ppt.2023.24652.2051

پیمان جعفری؛ امیرهوشنگ جلالی


تأثیر تغذیه با کود زیستی و شیمیایی بر خصوصیات کمی و کیفی گیاه دارویی بادرنجبویه (Melissa officinalis)

دوره 9، شماره 1، خرداد 1396، صفحه 113-124

10.22084/ppt.2017.8271.1477

محمد مهدی ضرابی؛ سودابه مفاخری؛ شکراله حاجی وند؛ امنه اروانه


تأثیر کود زیستی بر عملکرد و خصوصیات کیفی رازیانه در کشت مخلوط افزایشی با یونجه چندساله

دوره 9، شماره 1، خرداد 1396، صفحه 125-140

10.22084/ppt.2017.2208

مینا آقابابادستجردی؛ مجید امینی دهقی؛ زینب بساق زاده؛ شهلا شفیعی ادیب


اثر کاربرد سطوح مختلف مس و روی بر برخی صفات رشدی، غلظت مس و روی و بازده و عملکرد اسانس ریحان (Ocimum basilicum L.‌)

دوره 6، شماره 2، آذر 1393، صفحه 33-47

حمایت عسگری لجایر؛ جواد هادیان؛ غلامرضا ثواقبی فیروزآبادی؛ بابک متشرع زاده


تأثیر مرحله برداشت میوه بر مقدار و ترکیب اصلی در اسانس رازیانه (Foeniculum vulgare) بومی همدان

دوره 4، شماره 2، آذر 1391، صفحه 1-9

رضا شاه¬حسینی؛ محمّد دولتی؛ فاطمه سفیدکُن؛ علی عزیزی


بررسی فعالیت آنزیم پراکسیداز در برخی میوه¬ها با کاربرد اسانس¬های گیاهی آویشن باغی، مورد و مرزه خوزستانی

دوره 3، شماره 2، آذر 1390، صفحه 33-42

عبـداله احتشـــام¬نیا؛ عبدالحسین رضایی¬نژاد؛ سیدجواد موسوی¬زاده؛ مجید علیخانی کوپایی


ارزیابی برخی جمعیت¬های گیاه گل راعی (Hypericum perforatum L.) با استفاده از خصوصیات آگرومورفولوژیکی و ترکیبات غالب اسانس

دوره 3، شماره 1، خرداد 1390، صفحه 1-14

علی عبادی؛ محمدرضا مرشدلو؛ محمدرضا فتاحی مقدم؛ داراب یزدانی


اثر شوری آب آبیاری بر جوانه¬زنی، سبز شدن، عملکرد بیولوژیکی و کمیت و کیفیت اسانس بادرشبویه (Dracocephalum moldavica L.)

دوره 2، شماره 1، خرداد 1389، صفحه 25-34

سعید دوازده امامی؛ محمد¬رضا جهانسوز؛ داریوش مظاهری؛ فاطمه سفیدکن


بررسی تنوع مورفولوژیکی، فنولوژیکی و مقدار اسانس در بابونه آلمانی (Matricaria recutita L.)

دوره 2، شماره 1، خرداد 1389، صفحه 49-58

حسین زینلی؛ ولی¬اله مظفریان؛ لیلی صفایی؛ سعید دوازده امامی؛ سعدالله هوشمند