موضوعات = %D8%A7%D8%B5%D9%84%D8%A7%D8%AD %D9%88 %D9%81%DB%8C%D8%B2%DB%8C%D9%88%D9%84%D9%88%DA%98%DB%8C %D8%B3%D8%A8%D8%B2%DB%8C %D9%87%D8%A7
بررسی ترکیب‌پذیری عمومی و خصوصی و هتروزیس تعدادی از لاین‌های خیار تیپ تازه‌خوری به روش تجزیه دی‌آلل ناقص

دوره 10، شماره 2، آذر 1397، صفحه 107-120

10.22084/ppt.2018.8752.1500

فاطمه مرادی پور؛ جمالعلی الفتی؛ یوسف حمید اغلی؛ بهمن زاهدی؛ عاطفه صبوری