موضوعات = تغذیه گیاهی
تعداد مقالات: 8
1. پاسخ خصوصیات فیزیولوژیکی اکوتیپ‌های گندم سرداری به محلول‌پاشی آهن و اسید هیومیک قبل و بعد از گل‌دهی در شرایط دیم

دوره 11، شماره 1، بهار و تابستان 1398، صفحه 173-190

10.22084/ppt.2017.9837.1553

نسرین تیموری؛ غلامرضا حیدری؛ فرزاد حسین پناهی؛ عادل سی وسه مرده؛ یوسف سهرابی


5. اثر ‌اسید هیومیک روی برخی ویژگی‌های فیزیکی و شیمیایی انار رقم اردستانی

دوره 10، شماره 1، بهار و تابستان 1397، صفحه 69-81

10.22084/ppt.2018.9285.1525

سهراب داورپناه؛ علی تهرانی فر؛ غلامحسین داوری نژاد؛ خاویر آبادیا؛ رضا خراسانی


6. اثر سلنیم بر فعالیت آنتی‏اکسیدانی، میزان فنول و رنگیزه‏های فتوسنتزی میوه فلفل تند (Capsicum annum) در سیستم کشت بدون خاک

دوره 9، شماره 1، بهار و تابستان 1396، صفحه 91-98

10.22084/ppt.2017.2205

لیلا شکاری؛ مریم مظفریان؛ محمد مجتبی کامل منش؛ فرشاد صادقی


7. اثر کاربرد برگی سولفات پتاسیم بر برخی صفات کمی و کیفی میوه انگور (Vitis vinifera L.) رقم رشه

دوره 7، شماره 2، پاییز و زمستان 1394، صفحه 179-190

الناز زارعی؛ تیمور جوادی؛ ناصر قادری؛ مسعود داوری