نمایه کلیدواژه ها

آ

  • آبیاری تکمیلی بررسی صفات فیزیولوژیکی ارقام گندم تحت سطوح مختلف نیتروژن و آبیاری [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 97-109]
  • آللوپاتی شناسایی عوامل بازدارنده جوانهزنی بذرهای باریجه (Ferula gummosa) و اثر بازدارندگی عصاره آن روی جوانهزنی و رشد علفهای هرز تاجخروس و جو وحشی [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 127-137]
  • آنتیاکسیدان کل تأثیر محلولپاشی برگی سولفات پتاسیم و سولفات روی بر برخی ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی انگور رقم بیدانه قرمز [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 195-213]
  • آنتوسیانین بررسی تنوع ژنتیکی در بیست رقم زردآلوی ایرانی با استفاده از نشانگرهای مورفولوژیکی برگ [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 39-52]
  • آنزیمهای آنتی‌اکسیدان بررسی کاهش اثرات سوء تنش شوری بر صفات مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی آویشن دنایی (.Thymus daenensis Celak) از طریق کاربرد اسید سالیسیلیک [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 111-125]

ا

  • ارتفاع گیاه بررسی تنوع مورفولوژیکی و تحلیل ضرایب مسیر بازده اسانس در جمعیت‏ های آویشن دنایی (Thymus daenensis Celak) [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 41-56]
  • اسانس تأثیر تنش آبی و پتاسیم بر عملکرد و اجزای عملکرد زیره سبز (.Cuminum cyminum L) [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 167-178]
  • اسپادونا مطالعه صفات کمی و کیفی پنج رقم گلابی (Pyrus communis) بومی و خارجی در استان خراسان رضوی [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 53-67]
  • اسید آسکوربیک اثرات کاربرد قبل از برداشت اسید سالیسیلیک بر ویژگیهای کیفی و فعالیت ضداکسایشی در دو رقم زردآلو [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 13-23]
  • اسیدیته قابل تیتراسیون تأثیر سطوح مختلف پتاسیم در محلول غذایی بر کیفیت میوه فلفل دلمهای [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 25-37]
  • اسید جیبرلیک اثر زمان و محلولپاشی چند تنظیمکننده‌ رشد گیاهی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و عملکرد عناب (Ziziphus jujube) [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 87-96]
  • اسید جیبرلیک شناسایی عوامل بازدارنده جوانهزنی بذرهای باریجه (Ferula gummosa) و اثر بازدارندگی عصاره آن روی جوانهزنی و رشد علفهای هرز تاجخروس و جو وحشی [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 127-137]
  • اسید قابل تیتراسیون بررسی اثر پوشش واکس و مدت انبارداری بر خصوصیات کیفی و کارآیی آنتی‌رادیکالی میوه‌ی چهار رقم مرکبات [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 219-234]
  • اسموپرایمنگ نقش سولفات روی و نیترات پتاسیم در بهبود پارامترهای جوانه‌زنی بذر گیاه دارویی سیاهدانه (Nigella sativa) [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 139-151]
  • الکترولیت مقایسه روش‌های مختلف تعیین هدایت الکتریکی شیره سلولی گندم تحت تنش کمبود آب با دستگاه طیف‌سنج نوری [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 125-136]
  • انبارمانی اثر اسانس اسطوخودوس و متیل سالیسیلات بر کنترل قارچ آسپرژیلوس و کیفیت پس از برداشت میوه توت‌فرنگی رقم سلوا [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 1-11]
  • اهلی‌سازی بررسی تنوع مورفولوژیکی و تحلیل ضرایب مسیر بازده اسانس در جمعیت‏ های آویشن دنایی (Thymus daenensis Celak) [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 41-56]
  • اوره بررسی اثرات تنک شیمیایی روی برخی صفات کمی و کیفی دو رقم تجارتی هلو [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 179-191]

ب

  • بای‌پلات تحلیل مسیر همبستگی‌های ژنتیکی ویژگی‌های مورفولوژیکی مؤثر بر عملکرد و گروه‌بندی ژنوتیپ‌های توت‌فرنگی با استفاده از روش‌های آماری چند‌متغیره [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 29-40]
  • بادام ارزیابی خودسازگاری، زمان گل‌دهی و خصوصیات مورفولوژیکی برخی از ژنوتیپ‌های بادام برای دستیابی به انتخاب‌های برتر [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 103-124]
  • باغ تجاری ارزیابی خودسازگاری، زمان گل‌دهی و خصوصیات مورفولوژیکی برخی از ژنوتیپ‌های بادام برای دستیابی به انتخاب‌های برتر [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 103-124]
  • باکتری‌های آزادزی تثبیت‌کننده نیتروژن تأثیر مقادیر نیتروژن و تلقیح بذر با باکتری‌های افزاینده رشد گیاه بر وزن دانه در بوته، محتوای کلروفیل و کارآیی مصرف کود تریتیکاله [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 163-177]
  • برنامه‌های اصلاحی ارزیابی خودسازگاری، زمان گل‌دهی و خصوصیات مورفولوژیکی برخی از ژنوتیپ‌های بادام برای دستیابی به انتخاب‌های برتر [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 103-124]
  • بیماری قارچی اثر اسانس اسطوخودوس و متیل سالیسیلات بر کنترل قارچ آسپرژیلوس و کیفیت پس از برداشت میوه توت‌فرنگی رقم سلوا [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 1-11]

پ

  • پرولین بررسی کاهش اثرات سوء تنش شوری بر صفات مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی آویشن دنایی (.Thymus daenensis Celak) از طریق کاربرد اسید سالیسیلیک [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 111-125]
  • پلی‌پپتید بررسی تنوع پروتئینی ژنوتیپ‌های زیتون (.Olea europaea L) از طریق الکتروفورز پروتئینهای ذخیره‌ای دانه [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 215-221]
  • پوسته بذر شناسایی عوامل بازدارنده جوانهزنی بذرهای باریجه (Ferula gummosa) و اثر بازدارندگی عصاره آن روی جوانهزنی و رشد علفهای هرز تاجخروس و جو وحشی [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 127-137]

ت

  • تجزیه‌ی خوشه‌ای بررسی تنوع پروتئینی ژنوتیپ‌های زیتون (.Olea europaea L) از طریق الکتروفورز پروتئینهای ذخیره‌ای دانه [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 215-221]
  • تجمع ماده خشک کل تأثیر روش‌های مختلف خاکورزی و گیاه پوششی بر کارآیی جذب و مصرف نور در سیبزمینی (Solanum tuberosum) تحت شرایط آب و هوایی همدان [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 179-193]
  • تریتیکاله تأثیر مقادیر نیتروژن و تلقیح بذر با باکتری‌های افزاینده رشد گیاه بر وزن دانه در بوته، محتوای کلروفیل و کارآیی مصرف کود تریتیکاله [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 163-177]
  • تشعشع فعال فتوسنتزی تأثیر روش‌های مختلف خاکورزی و گیاه پوششی بر کارآیی جذب و مصرف نور در سیبزمینی (Solanum tuberosum) تحت شرایط آب و هوایی همدان [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 179-193]
  • تعداد میوه تحلیل مسیر همبستگی‌های ژنتیکی ویژگی‌های مورفولوژیکی مؤثر بر عملکرد و گروه‌بندی ژنوتیپ‌های توت‌فرنگی با استفاده از روش‌های آماری چند‌متغیره [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 29-40]
  • تقطیر با آب مقایسه درصد و اجزای اسانس برگ و گل تازه نعنا دشتی (Mentha spicata L.) کشت شده در مناطق حمیدیه و شوشتر در زمان‌های مختلف برداشت [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 193-205]
  • تیمار اثر سطوح مختلف نیتروژن و تراکم کاشت بر جذب عناصر غذایی نیتروژن، فسفر و پتاسیم و کارآیی مصرف و جذب نیتروژن در میوه گیاه زیره سبز [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 153-165]
  • تمام گل اثر زمان و محلولپاشی چند تنظیمکننده‌ رشد گیاهی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و عملکرد عناب (Ziziphus jujube) [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 87-96]
  • تنش شوری اثر شوری بر فیزیولوژی رشد رویشی، اجزاء عملکرد و خصوصیات کیفی میوه توت‌فرنگی رقم کاماروزا [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 147-161]
  • تنش عناصر سنگین اثر اسید آسکوربیک روی برخی خصوصیات فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی گیاه ریحان تحت سمیت آرسنیک [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 207-217]
  • تنش غیرزیستی تأثیر تنش آبی و پتاسیم بر عملکرد و اجزای عملکرد زیره سبز (.Cuminum cyminum L) [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 167-178]
  • تنظیم‌کننده رشد بررسی کاهش اثرات سوء تنش شوری بر صفات مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی آویشن دنایی (.Thymus daenensis Celak) از طریق کاربرد اسید سالیسیلیک [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 111-125]
  • تنوع ژنتیکی بررسی تنوع پروتئینی ژنوتیپ‌های زیتون (.Olea europaea L) از طریق الکتروفورز پروتئینهای ذخیره‌ای دانه [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 215-221]

ج

  • جمعیت‌های یونجه تنوع مقاومت نسبت به حمله سرخرطومی برگ یونجه در ژنوتیپ‌های مختلف یونجه (Hypera postica Gyll.) در شرایط همدان [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 57-67]

خ

  • خصوصیات کیفی اثر زمان و محلولپاشی چند تنظیمکننده‌ رشد گیاهی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و عملکرد عناب (Ziziphus jujube) [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 87-96]
  • خواب فیزیولوژیکی شناسایی عوامل بازدارنده جوانهزنی بذرهای باریجه (Ferula gummosa) و اثر بازدارندگی عصاره آن روی جوانهزنی و رشد علفهای هرز تاجخروس و جو وحشی [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 127-137]
  • خودسازگاری ارزیابی خودسازگاری، زمان گل‌دهی و خصوصیات مورفولوژیکی برخی از ژنوتیپ‌های بادام برای دستیابی به انتخاب‌های برتر [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 103-124]

د

  • درجة بریکس مطالعه صفات کمی و کیفی پنج رقم گلابی (Pyrus communis) بومی و خارجی در استان خراسان رضوی [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 53-67]
  • دیرگل‌دهی ارزیابی خودسازگاری، زمان گل‌دهی و خصوصیات مورفولوژیکی برخی از ژنوتیپ‌های بادام برای دستیابی به انتخاب‌های برتر [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 103-124]
  • دیسکریپتور بین‌المللی UPOV بررسی تنوع ژنتیکی در بیست رقم زردآلوی ایرانی با استفاده از نشانگرهای مورفولوژیکی برگ [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 39-52]
  • دکسی رد و سانکرست بررسی اثرات تنک شیمیایی روی برخی صفات کمی و کیفی دو رقم تجارتی هلو [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 179-191]
  • دندروگرام بررسی تنوع پروتئینی ژنوتیپ‌های زیتون (.Olea europaea L) از طریق الکتروفورز پروتئینهای ذخیره‌ای دانه [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 215-221]

ذ

  • ذخایر توارثی بررسی تنوع پروتئینی ژنوتیپ‌های زیتون (.Olea europaea L) از طریق الکتروفورز پروتئینهای ذخیره‌ای دانه [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 215-221]

ر

  • راندمان مصرف کود تأثیر مقادیر نیتروژن و تلقیح بذر با باکتری‌های افزاینده رشد گیاه بر وزن دانه در بوته، محتوای کلروفیل و کارآیی مصرف کود تریتیکاله [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 163-177]
  • رقابت اثر سطوح مختلف نیتروژن و تراکم کاشت بر جذب عناصر غذایی نیتروژن، فسفر و پتاسیم و کارآیی مصرف و جذب نیتروژن در میوه گیاه زیره سبز [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 153-165]
  • رگرسیون تنوع مقاومت نسبت به حمله سرخرطومی برگ یونجه در ژنوتیپ‌های مختلف یونجه (Hypera postica Gyll.) در شرایط همدان [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 57-67]
  • رگرسیون گام به گام تحلیل مسیر همبستگی‌های ژنتیکی ویژگی‌های مورفولوژیکی مؤثر بر عملکرد و گروه‌بندی ژنوتیپ‌های توت‌فرنگی با استفاده از روش‌های آماری چند‌متغیره [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 29-40]
  • رویشگاه طبیعی بررسی تنوع مورفولوژیکی و تحلیل ضرایب مسیر بازده اسانس در جمعیت‏ های آویشن دنایی (Thymus daenensis Celak) [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 41-56]

ز

  • زئولیت مقایسه روش‌های مختلف تعیین هدایت الکتریکی شیره سلولی گندم تحت تنش کمبود آب با دستگاه طیف‌سنج نوری [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 125-136]

س

  • سرخرطومی برگ یونجه تنوع مقاومت نسبت به حمله سرخرطومی برگ یونجه در ژنوتیپ‌های مختلف یونجه (Hypera postica Gyll.) در شرایط همدان [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 57-67]
  • سطح برگ اثر کادمیوم و زئولیت بر صفات رشد شاهی (Lepidium sativum L.) و تربچه (Raphanus sativus L.) [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 137-146]
  • سفتی بافت اثر تیمار پس از برداشت آب گرم بر القاء مقاومت به سرمازدگی در میوه خرمالو (Diospyros kaki Thunb.) رقم کرج [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 1-14]
  • سفتی بافت اثرات کاربرد قبل از برداشت اسید سالیسیلیک بر ویژگیهای کیفی و فعالیت ضداکسایشی در دو رقم زردآلو [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 13-23]
  • سفتی بافت تأثیر سطوح مختلف پتاسیم در محلول غذایی بر کیفیت میوه فلفل دلمهای [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 25-37]
  • سفتی میوه مطالعه صفات کمی و کیفی پنج رقم گلابی (Pyrus communis) بومی و خارجی در استان خراسان رضوی [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 53-67]
  • سودمندی کشت مخلوط بررسی عملکرد و شاخص‌های سودمندی در الگوهای مختلف کشت مخلوط شوید (Anethun graveolens L.) و شنبلیله (Trigonella foenum-graecum L.) [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 15-27]

ش

  • شاخص برداشت بررسی رشد و فنولوژی محصول اصلی و راتون ارقام برنج در سامانه‌های زراعی مختلف [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 81-101]
  • شاخص برداشت تأثیر مقادیر نیتروژن و تلقیح بذر با باکتری‌های افزاینده رشد گیاه بر وزن دانه در بوته، محتوای کلروفیل و کارآیی مصرف کود تریتیکاله [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 163-177]
  • شاخص برداشت اثر محلول‌پاشی سولفات روی بر عملکرد و اجزاء عملکرد اکوتیپ‌های گندم سرداری [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 69-86]
  • شاخص بنیه نقش سولفات روی و نیترات پتاسیم در بهبود پارامترهای جوانه‌زنی بذر گیاه دارویی سیاهدانه (Nigella sativa) [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 139-151]
  • شاخص سطح برگ تأثیر روش‌های مختلف خاکورزی و گیاه پوششی بر کارآیی جذب و مصرف نور در سیبزمینی (Solanum tuberosum) تحت شرایط آب و هوایی همدان [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 179-193]

ص

  • صفات زراعی اثر محلول‌پاشی سولفات روی بر عملکرد و اجزاء عملکرد اکوتیپ‌های گندم سرداری [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 69-86]
  • صفات فیتوشیمیایی تأثیر محلولپاشی برگی سولفات پتاسیم و سولفات روی بر برخی ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی انگور رقم بیدانه قرمز [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 195-213]

ط

  • طول گل‌آذین تحلیل مسیر همبستگی‌های ژنتیکی ویژگی‌های مورفولوژیکی مؤثر بر عملکرد و گروه‌بندی ژنوتیپ‌های توت‌فرنگی با استفاده از روش‌های آماری چند‌متغیره [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 29-40]
  • طول گل‌آذین بررسی تنوع مورفولوژیکی و تحلیل ضرایب مسیر بازده اسانس در جمعیت‏ های آویشن دنایی (Thymus daenensis Celak) [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 41-56]

ظ

  • ظرفیت آنتی‌اکسیدانی بررسی اثر پوشش واکس و مدت انبارداری بر خصوصیات کیفی و کارآیی آنتی‌رادیکالی میوه‌ی چهار رقم مرکبات [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 219-234]

ع

  • عمر انباری اثر تیمار پس از برداشت آب گرم بر القاء مقاومت به سرمازدگی در میوه خرمالو (Diospyros kaki Thunb.) رقم کرج [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 1-14]
  • عملکرد بررسی صفات فیزیولوژیکی ارقام گندم تحت سطوح مختلف نیتروژن و آبیاری [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 97-109]
  • عملکرد تأثیر تنش آبی و پتاسیم بر عملکرد و اجزای عملکرد زیره سبز (.Cuminum cyminum L) [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 167-178]
  • عملکرد بیولوژیک اثر محلول‌پاشی سولفات روی بر عملکرد و اجزاء عملکرد اکوتیپ‌های گندم سرداری [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 69-86]
  • عملکرد دانه مقایسه روش‌های مختلف تعیین هدایت الکتریکی شیره سلولی گندم تحت تنش کمبود آب با دستگاه طیف‌سنج نوری [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 125-136]
  • عملکرد شلتوک بررسی رشد و فنولوژی محصول اصلی و راتون ارقام برنج در سامانه‌های زراعی مختلف [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 81-101]
  • عنصر ریزمغذی اثر محلول‌پاشی سولفات روی بر عملکرد و اجزاء عملکرد اکوتیپ‌های گندم سرداری [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 69-86]

غ

  • غشاء سلول مقایسه روش‌های مختلف تعیین هدایت الکتریکی شیره سلولی گندم تحت تنش کمبود آب با دستگاه طیف‌سنج نوری [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 125-136]

ف

  • فعالیت آنتی اکسیدانی اثر تیمار پس از برداشت آب گرم بر القاء مقاومت به سرمازدگی در میوه خرمالو (Diospyros kaki Thunb.) رقم کرج [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 1-14]
  • فعالیت آنتیاکسیدانی اثر اسانس اسطوخودوس و متیل سالیسیلات بر کنترل قارچ آسپرژیلوس و کیفیت پس از برداشت میوه توت‌فرنگی رقم سلوا [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 1-11]
  • فلاونوئید کل اثرات کاربرد قبل از برداشت اسید سالیسیلیک بر ویژگیهای کیفی و فعالیت ضداکسایشی در دو رقم زردآلو [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 13-23]
  • فلاونوئید کل تأثیر محلولپاشی برگی سولفات پتاسیم و سولفات روی بر برخی ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی انگور رقم بیدانه قرمز [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 195-213]
  • فنل کل اثرات کاربرد قبل از برداشت اسید سالیسیلیک بر ویژگیهای کیفی و فعالیت ضداکسایشی در دو رقم زردآلو [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 13-23]

ق

  • قارچ میکوریزا اثر کاربرد کودهای زیستی، شیمیایی و آلی بر برخی ویژگی‌های کیفی علوفه سورگوم دانه‌ای در شرایط گلخانه [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 69-80]
  • قندهای محلول بررسی کاهش اثرات سوء تنش شوری بر صفات مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی آویشن دنایی (.Thymus daenensis Celak) از طریق کاربرد اسید سالیسیلیک [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 111-125]

ک

  • کاتالاز تأثیر محلولپاشی برگی سولفات پتاسیم و سولفات روی بر برخی ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی انگور رقم بیدانه قرمز [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 195-213]
  • کاروون مقایسه درصد و اجزای اسانس برگ و گل تازه نعنا دشتی (Mentha spicata L.) کشت شده در مناطق حمیدیه و شوشتر در زمان‌های مختلف برداشت [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 193-205]
  • کاماروزا اثر شوری بر فیزیولوژی رشد رویشی، اجزاء عملکرد و خصوصیات کیفی میوه توت‌فرنگی رقم کاماروزا [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 147-161]
  • کاهش یا افزایش عملکرد واقعی کل بررسی عملکرد و شاخص‌های سودمندی در الگوهای مختلف کشت مخلوط شوید (Anethun graveolens L.) و شنبلیله (Trigonella foenum-graecum L.) [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 15-27]
  • کشاورزی پایدار بررسی عملکرد و شاخص‌های سودمندی در الگوهای مختلف کشت مخلوط شوید (Anethun graveolens L.) و شنبلیله (Trigonella foenum-graecum L.) [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 15-27]
  • کشت مخلوط ردیفی بررسی عملکرد و شاخص‌های سودمندی در الگوهای مختلف کشت مخلوط شوید (Anethun graveolens L.) و شنبلیله (Trigonella foenum-graecum L.) [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 15-27]
  • کیفیت حسی بررسی اثر پوشش واکس و مدت انبارداری بر خصوصیات کیفی و کارآیی آنتی‌رادیکالی میوه‌ی چهار رقم مرکبات [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 219-234]
  • کیفیت میوه اثر شوری بر فیزیولوژی رشد رویشی، اجزاء عملکرد و خصوصیات کیفی میوه توت‌فرنگی رقم کاماروزا [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 147-161]
  • کلرید سدیم اثر شوری بر فیزیولوژی رشد رویشی، اجزاء عملکرد و خصوصیات کیفی میوه توت‌فرنگی رقم کاماروزا [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 147-161]
  • کلروفیل بررسی تنوع ژنتیکی در بیست رقم زردآلوی ایرانی با استفاده از نشانگرهای مورفولوژیکی برگ [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 39-52]
  • کلروفیل بررسی صفات فیزیولوژیکی ارقام گندم تحت سطوح مختلف نیتروژن و آبیاری [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 97-109]
  • کل مواد جامد محلول بررسی اثر پوشش واکس و مدت انبارداری بر خصوصیات کیفی و کارآیی آنتی‌رادیکالی میوه‌ی چهار رقم مرکبات [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 219-234]
  • کلینوپتیلوئیت اثر کادمیوم و زئولیت بر صفات رشد شاهی (Lepidium sativum L.) و تربچه (Raphanus sativus L.) [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 137-146]
  • کلونجر مقایسه درصد و اجزای اسانس برگ و گل تازه نعنا دشتی (Mentha spicata L.) کشت شده در مناطق حمیدیه و شوشتر در زمان‌های مختلف برداشت [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 193-205]
  • کم آبیاری تأثیر تنش آبی و پتاسیم بر عملکرد و اجزای عملکرد زیره سبز (.Cuminum cyminum L) [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 167-178]
  • کوشیا مطالعه صفات کمی و کیفی پنج رقم گلابی (Pyrus communis) بومی و خارجی در استان خراسان رضوی [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 53-67]

گ

  • گیاهان دارویی اثر اسید آسکوربیک روی برخی خصوصیات فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی گیاه ریحان تحت سمیت آرسنیک [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 207-217]
  • گرده‌افشانی بررسی صفات فیزیولوژیکی ارقام گندم تحت سطوح مختلف نیتروژن و آبیاری [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 97-109]
  • گوارش‌پذیری ماده آلی اثر کاربرد کودهای زیستی، شیمیایی و آلی بر برخی ویژگی‌های کیفی علوفه سورگوم دانه‌ای در شرایط گلخانه [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 69-80]
  • گوارش‮پذیری ماده خشک اثر کاربرد کودهای زیستی، شیمیایی و آلی بر برخی ویژگی‌های کیفی علوفه سورگوم دانه‌ای در شرایط گلخانه [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 69-80]

ل

  • لیمونن مقایسه درصد و اجزای اسانس برگ و گل تازه نعنا دشتی (Mentha spicata L.) کشت شده در مناطق حمیدیه و شوشتر در زمان‌های مختلف برداشت [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 193-205]

م

  • ماشک تأثیر روش‌های مختلف خاکورزی و گیاه پوششی بر کارآیی جذب و مصرف نور در سیبزمینی (Solanum tuberosum) تحت شرایط آب و هوایی همدان [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 179-193]
  • مالون دی‌آلدئید اثر تیمار پس از برداشت آب گرم بر القاء مقاومت به سرمازدگی در میوه خرمالو (Diospyros kaki Thunb.) رقم کرج [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 1-14]
  • محتوای کلروفیل تأثیر مقادیر نیتروژن و تلقیح بذر با باکتری‌های افزاینده رشد گیاه بر وزن دانه در بوته، محتوای کلروفیل و کارآیی مصرف کود تریتیکاله [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 163-177]
  • محتوای نسبی آب برگ بررسی صفات فیزیولوژیکی ارقام گندم تحت سطوح مختلف نیتروژن و آبیاری [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 97-109]
  • محلول‌پاشی اثر اسید آسکوربیک روی برخی خصوصیات فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی گیاه ریحان تحت سمیت آرسنیک [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 207-217]
  • مطالعه گلدانی اثر اسید آسکوربیک روی برخی خصوصیات فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی گیاه ریحان تحت سمیت آرسنیک [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 207-217]
  • مقاومت تنوع مقاومت نسبت به حمله سرخرطومی برگ یونجه در ژنوتیپ‌های مختلف یونجه (Hypera postica Gyll.) در شرایط همدان [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 57-67]
  • مواد بازدارنده شناسایی عوامل بازدارنده جوانهزنی بذرهای باریجه (Ferula gummosa) و اثر بازدارندگی عصاره آن روی جوانهزنی و رشد علفهای هرز تاجخروس و جو وحشی [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 127-137]
  • مواد جامد محلول بررسی اثرات تنک شیمیایی روی برخی صفات کمی و کیفی دو رقم تجارتی هلو [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 179-191]
  • مواد جامد محلول اثر اسانس اسطوخودوس و متیل سالیسیلات بر کنترل قارچ آسپرژیلوس و کیفیت پس از برداشت میوه توت‌فرنگی رقم سلوا [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 1-11]
  • مواد غذایی اثر سطوح مختلف نیتروژن و تراکم کاشت بر جذب عناصر غذایی نیتروژن، فسفر و پتاسیم و کارآیی مصرف و جذب نیتروژن در میوه گیاه زیره سبز [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 153-165]

ن

  • نیتروژن تأثیر مقادیر نیتروژن و تلقیح بذر با باکتری‌های افزاینده رشد گیاه بر وزن دانه در بوته، محتوای کلروفیل و کارآیی مصرف کود تریتیکاله [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 163-177]
  • نیتروکسین اثر کاربرد کودهای زیستی، شیمیایی و آلی بر برخی ویژگی‌های کیفی علوفه سورگوم دانه‌ای در شرایط گلخانه [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 69-80]
  • نسبت برابری زمین بررسی عملکرد و شاخص‌های سودمندی در الگوهای مختلف کشت مخلوط شوید (Anethun graveolens L.) و شنبلیله (Trigonella foenum-graecum L.) [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 15-27]
  • نشت الکترولیتی اثر تیمار پس از برداشت آب گرم بر القاء مقاومت به سرمازدگی در میوه خرمالو (Diospyros kaki Thunb.) رقم کرج [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 1-14]
  • نظام کاشت بررسی رشد و فنولوژی محصول اصلی و راتون ارقام برنج در سامانه‌های زراعی مختلف [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 81-101]
  • نفتالین استیک اسید اثر زمان و محلولپاشی چند تنظیمکننده‌ رشد گیاهی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و عملکرد عناب (Ziziphus jujube) [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 87-96]
  • نفتالین اسیداستیک بررسی اثرات تنک شیمیایی روی برخی صفات کمی و کیفی دو رقم تجارتی هلو [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 179-191]

و

  • ویتامین ث تأثیر سطوح مختلف پتاسیم در محلول غذایی بر کیفیت میوه فلفل دلمهای [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 25-37]
  • ورمی‌کمپوست اثر کاربرد کودهای زیستی، شیمیایی و آلی بر برخی ویژگی‌های کیفی علوفه سورگوم دانه‌ای در شرایط گلخانه [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 69-80]
  • وزن خشک اثر کادمیوم و زئولیت بر صفات رشد شاهی (Lepidium sativum L.) و تربچه (Raphanus sativus L.) [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 137-146]
  • وزن میوه اثر زمان و محلولپاشی چند تنظیمکننده‌ رشد گیاهی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و عملکرد عناب (Ziziphus jujube) [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 87-96]

ه

  • هالوپرایمینگ نقش سولفات روی و نیترات پتاسیم در بهبود پارامترهای جوانه‌زنی بذر گیاه دارویی سیاهدانه (Nigella sativa) [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 139-151]
  • هیدروپرایمینگ نقش سولفات روی و نیترات پتاسیم در بهبود پارامترهای جوانه‌زنی بذر گیاه دارویی سیاهدانه (Nigella sativa) [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 139-151]
  • هیدروپونیک تأثیر سطوح مختلف پتاسیم در محلول غذایی بر کیفیت میوه فلفل دلمهای [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 25-37]
  • همبستگی تنوع مقاومت نسبت به حمله سرخرطومی برگ یونجه در ژنوتیپ‌های مختلف یونجه (Hypera postica Gyll.) در شرایط همدان [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 57-67]
  • همبستگی مطالعه صفات کمی و کیفی پنج رقم گلابی (Pyrus communis) بومی و خارجی در استان خراسان رضوی [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 53-67]
  • هورمون پرایمینگ نقش سولفات روی و نیترات پتاسیم در بهبود پارامترهای جوانه‌زنی بذر گیاه دارویی سیاهدانه (Nigella sativa) [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 139-151]