نمایه کلیدواژه ها

آ

  • آسکوربیک اسید بررسی اثر برهمکنش محلولپاشی برگی آسکوربیک اسید و تنش شوری بر برخی ویژگی های فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی گیاه توت فرنگی رقم سلوا [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 47-56]
  • آلاینده اثر کاربرد برخی فلزات سنگین در مرحله جوانه زنی و باززایی درون شیشه ای چمن برموداگراس [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 95-108]
  • آنتی اکسیدانت ارزیابی ظرفیت آنتی اکسیدانی گل های سنجد (Elaeagnus angustifolia) و اندام هوایی مفراح (Nepeta crispa) در استان همدان [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 1-10]
  • آنزیم های آنتی اکسیدان تغییرات فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانی دو رقم شمعدانی تحت تأثیر نانوذرات نقره در شرایط تاریکی [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 99-108]
  • آویشن دنایی (Thymus daenensis) اثر برهمکنش میکروارگانیسم های ریزوسفری، برجذب عناصر روی، منگنز، منیزیم و عملکرد اسانس در آویشن دنایی (Thymus daenensis) [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 23-34]

ا

  • اتو تتراپلوئیدی تأثیر تیمار کلشی‌سین بر القاء اتوتترا‌پلوئیدی و تغییر صفات مورفوفیزیولوژیک در گل پروانش (Catharanthus roseus) رقم alba [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 55-62]
  • اجزاء عملکرد تأثیر باکتری های ریزوبیوم و محرک رشد گیاه بر عملکرد و اجزاء عملکرد لوبیا چیتی [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 71-81]
  • ایران ارزیابی تنوع مورفولوژیک برخی از جمعیت‌های لاله ‌وحشی ایران (Tulipa spp. L.) با استفاده از نشانگرهای مورفولوژیک [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 57-69]
  • اسانس بررسی تأثیر کودهای زیستی، آلی و شیمیایی بر روی کمیت و کیفیت اسانس گیاه رازیانه (Foeniculum vulgare) [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 63-72]

ب

  • بادام پاسخ های فیزیولوژیکی پنج گونه بادام به تنش خشکی ناشی از پلی اتیلن گلایکول [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 73-88]
  • باکتری های محرک رشد گیاه تأثیر باکتری های ریزوبیوم و محرک رشد گیاه بر عملکرد و اجزاء عملکرد لوبیا چیتی [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 71-81]

پ

  • پیری برگ تغییرات فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانی دو رقم شمعدانی تحت تأثیر نانوذرات نقره در شرایط تاریکی [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 99-108]
  • پُر شدن دانه اثرتنش کمآبی و نیتروژن بر روند پُر شدن و عملکرد دانه ذرت (Zea Mays L.) [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 33-46]
  • پس از برداشت پاسخ مراحل مختلف رسیدن میوه گوجه فرنگی به شرایط انباری [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 19-31]

ت

  • تداخل تأثیر خصوصیات رشدی علف های هرز چاودار (Secale cereale) و خردل وحشی (Sinapis arvensis) بر افت عملکرد گندم (Triticum aestivm L.) [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 1-17]
  • ترکیب‌های اسانس تأثیر تنش کم‌آبی بر رشد، عملکرد، میزان و ترکیب‌های اسانس شمعدانی معطر (Pelargonium graveolens L.) [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 83-94]
  • تلفیق کود و علوفه اثر کاربرد جداگانه و تلفیقی کود اوره، گاوی و مرغی بر رشد و عملکرد سورگوم علوفه ای [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 45-54]
  • تنش خشکی تأثیر تنش کم‌آبی بر رشد، عملکرد، میزان و ترکیب‌های اسانس شمعدانی معطر (Pelargonium graveolens L.) [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 83-94]
  • تنش خشکی پاسخ های فیزیولوژیکی پنج گونه بادام به تنش خشکی ناشی از پلی اتیلن گلایکول [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 73-88]
  • تنش شوری بررسی اثر برهمکنش محلولپاشی برگی آسکوربیک اسید و تنش شوری بر برخی ویژگی های فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی گیاه توت فرنگی رقم سلوا [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 47-56]
  • تنش شوری تأثیر شوری و دما بر جوانه‌زنی بذر گیاه وسمه (Indigofera tinctoria) [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 89-98]
  • تنش کمآبی اثرتنش کمآبی و نیتروژن بر روند پُر شدن و عملکرد دانه ذرت (Zea Mays L.) [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 33-46]
  • تنوع ارزیابی تنوع مورفولوژیک برخی از جمعیت‌های لاله ‌وحشی ایران (Tulipa spp. L.) با استفاده از نشانگرهای مورفولوژیک [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 57-69]
  • توت فرنگی بررسی اثر برهمکنش محلولپاشی برگی آسکوربیک اسید و تنش شوری بر برخی ویژگی های فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی گیاه توت فرنگی رقم سلوا [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 47-56]

ج

  • جنین زایی سوماتیکی اثر کاربرد برخی فلزات سنگین در مرحله جوانه زنی و باززایی درون شیشه ای چمن برموداگراس [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 95-108]
  • جوانه‌زنی بذر تأثیر شوری و دما بر جوانه‌زنی بذر گیاه وسمه (Indigofera tinctoria) [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 89-98]

د

  • دمای نگهداری پاسخ مراحل مختلف رسیدن میوه گوجه فرنگی به شرایط انباری [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 19-31]
  • دماهای کاردینال تأثیر شوری و دما بر جوانه‌زنی بذر گیاه وسمه (Indigofera tinctoria) [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 89-98]
  • دوام شاخص سطح برگ تأثیر خصوصیات رشدی علف های هرز چاودار (Secale cereale) و خردل وحشی (Sinapis arvensis) بر افت عملکرد گندم (Triticum aestivm L.) [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 1-17]
  • دوام ماده خشک تأثیر خصوصیات رشدی علف های هرز چاودار (Secale cereale) و خردل وحشی (Sinapis arvensis) بر افت عملکرد گندم (Triticum aestivm L.) [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 1-17]

ذ

  • ذرت اثرتنش کمآبی و نیتروژن بر روند پُر شدن و عملکرد دانه ذرت (Zea Mays L.) [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 33-46]

ر

  • رازیانه بررسی تأثیر کودهای زیستی، آلی و شیمیایی بر روی کمیت و کیفیت اسانس گیاه رازیانه (Foeniculum vulgare) [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 63-72]
  • ریزوبیوم تأثیر باکتری های ریزوبیوم و محرک رشد گیاه بر عملکرد و اجزاء عملکرد لوبیا چیتی [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 71-81]
  • رسیدن پاسخ مراحل مختلف رسیدن میوه گوجه فرنگی به شرایط انباری [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 19-31]
  • رشد تأثیر تنش کم‌آبی بر رشد، عملکرد، میزان و ترکیب‌های اسانس شمعدانی معطر (Pelargonium graveolens L.) [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 83-94]
  • رشد تأثیر نور فرابنفش A بر رشد و برخی از ویژگی‌های فیزیولوژیکی نعناع فلفلی (Mentha piperita) [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 35-44]

س

  • سیب زمینی اثر مواد آلی و سوپرجاذب آب بر عملکرد و اجزای آن در سیب زمینی رقم مارفونا [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 11-22]
  • سرعت رشد گیاه اثرتنش کمآبی و نیتروژن بر روند پُر شدن و عملکرد دانه ذرت (Zea Mays L.) [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 33-46]
  • سنجد و مفراح ارزیابی ظرفیت آنتی اکسیدانی گل های سنجد (Elaeagnus angustifolia) و اندام هوایی مفراح (Nepeta crispa) در استان همدان [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 1-10]
  • سوپرجاذب اثر مواد آلی و سوپرجاذب آب بر عملکرد و اجزای آن در سیب زمینی رقم مارفونا [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 11-22]
  • سولفات روی اثر کاربرد برخی فلزات سنگین در مرحله جوانه زنی و باززایی درون شیشه ای چمن برموداگراس [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 95-108]
  • سولفات مس اثر کاربرد برخی فلزات سنگین در مرحله جوانه زنی و باززایی درون شیشه ای چمن برموداگراس [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 95-108]

ش

  • شاخص های رشد تأثیر خصوصیات رشدی علف های هرز چاودار (Secale cereale) و خردل وحشی (Sinapis arvensis) بر افت عملکرد گندم (Triticum aestivm L.) [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 1-17]
  • شمعدانی تغییرات فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانی دو رقم شمعدانی تحت تأثیر نانوذرات نقره در شرایط تاریکی [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 99-108]
  • شمعدانی معطر تأثیر تنش کم‌آبی بر رشد، عملکرد، میزان و ترکیب‌های اسانس شمعدانی معطر (Pelargonium graveolens L.) [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 83-94]

ض

  • ضریب همبستگی ارزیابی تنوع مورفولوژیک برخی از جمعیت‌های لاله ‌وحشی ایران (Tulipa spp. L.) با استفاده از نشانگرهای مورفولوژیک [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 57-69]

ع

  • عملکرد تأثیر تنش کم‌آبی بر رشد، عملکرد، میزان و ترکیب‌های اسانس شمعدانی معطر (Pelargonium graveolens L.) [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 83-94]
  • عملکرد بررسی تأثیر تلقیح قارچ میکوریز بر سطوح مواد تنظیم‌کننده ی رشد گیاهی و کیفیت تولید ریز‌غده در گیاهچه‌های سیب‌زمینی [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 109-117]
  • عملکرد تأثیر نور فرابنفش A بر رشد و برخی از ویژگی‌های فیزیولوژیکی نعناع فلفلی (Mentha piperita) [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 35-44]
  • عملکرد دانه تأثیر باکتری های ریزوبیوم و محرک رشد گیاه بر عملکرد و اجزاء عملکرد لوبیا چیتی [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 71-81]
  • عناصرریز مغذی اثر برهمکنش میکروارگانیسم های ریزوسفری، برجذب عناصر روی، منگنز، منیزیم و عملکرد اسانس در آویشن دنایی (Thymus daenensis) [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 23-34]

ف

  • فیتوهورمون بررسی تأثیر تلقیح قارچ میکوریز بر سطوح مواد تنظیم‌کننده ی رشد گیاهی و کیفیت تولید ریز‌غده در گیاهچه‌های سیب‌زمینی [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 109-117]
  • فلاونوئید ارزیابی ظرفیت آنتی اکسیدانی گل های سنجد (Elaeagnus angustifolia) و اندام هوایی مفراح (Nepeta crispa) در استان همدان [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 1-10]
  • فلوسایتومتری تأثیر تیمار کلشی‌سین بر القاء اتوتترا‌پلوئیدی و تغییر صفات مورفوفیزیولوژیک در گل پروانش (Catharanthus roseus) رقم alba [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 55-62]
  • فنل ارزیابی ظرفیت آنتی اکسیدانی گل های سنجد (Elaeagnus angustifolia) و اندام هوایی مفراح (Nepeta crispa) در استان همدان [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 1-10]
  • فنل کل تأثیر نور فرابنفش A بر رشد و برخی از ویژگی‌های فیزیولوژیکی نعناع فلفلی (Mentha piperita) [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 35-44]

ق

  • قارچ میکوریز آربوسکولار اثر برهمکنش میکروارگانیسم های ریزوسفری، برجذب عناصر روی، منگنز، منیزیم و عملکرد اسانس در آویشن دنایی (Thymus daenensis) [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 23-34]

ک

  • کشاورزی پایدار اثر برهمکنش میکروارگانیسم های ریزوسفری، برجذب عناصر روی، منگنز، منیزیم و عملکرد اسانس در آویشن دنایی (Thymus daenensis) [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 23-34]
  • کیفیت پس از برداشت تغییرات فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانی دو رقم شمعدانی تحت تأثیر نانوذرات نقره در شرایط تاریکی [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 99-108]
  • کلشی‌سین تأثیر تیمار کلشی‌سین بر القاء اتوتترا‌پلوئیدی و تغییر صفات مورفوفیزیولوژیک در گل پروانش (Catharanthus roseus) رقم alba [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 55-62]
  • کود آلی و عملکرد غده اثر مواد آلی و سوپرجاذب آب بر عملکرد و اجزای آن در سیب زمینی رقم مارفونا [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 11-22]
  • کود اوره بررسی تأثیر کودهای زیستی، آلی و شیمیایی بر روی کمیت و کیفیت اسانس گیاه رازیانه (Foeniculum vulgare) [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 63-72]
  • کود دامی اثر کاربرد جداگانه و تلفیقی کود اوره، گاوی و مرغی بر رشد و عملکرد سورگوم علوفه ای [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 45-54]
  • کود شیمیایی اثر کاربرد جداگانه و تلفیقی کود اوره، گاوی و مرغی بر رشد و عملکرد سورگوم علوفه ای [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 45-54]
  • کود گاوی بررسی تأثیر کودهای زیستی، آلی و شیمیایی بر روی کمیت و کیفیت اسانس گیاه رازیانه (Foeniculum vulgare) [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 63-72]

گ

  • گیاهچه ‌سیب‌زمینی بررسی تأثیر تلقیح قارچ میکوریز بر سطوح مواد تنظیم‌کننده ی رشد گیاهی و کیفیت تولید ریز‌غده در گیاهچه‌های سیب‌زمینی [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 109-117]
  • گل لاله ارزیابی تنوع مورفولوژیک برخی از جمعیت‌های لاله ‌وحشی ایران (Tulipa spp. L.) با استفاده از نشانگرهای مورفولوژیک [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 57-69]
  • گوجه فرنگی پاسخ مراحل مختلف رسیدن میوه گوجه فرنگی به شرایط انباری [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 19-31]

ل

  • لوبیا چیتی تأثیر باکتری های ریزوبیوم و محرک رشد گیاه بر عملکرد و اجزاء عملکرد لوبیا چیتی [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 71-81]

م

  • مایه‌کوبی بررسی تأثیر تلقیح قارچ میکوریز بر سطوح مواد تنظیم‌کننده ی رشد گیاهی و کیفیت تولید ریز‌غده در گیاهچه‌های سیب‌زمینی [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 109-117]
  • مرحله بلوغ پاسخ مراحل مختلف رسیدن میوه گوجه فرنگی به شرایط انباری [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 19-31]
  • میکوریزا بررسی تأثیر کودهای زیستی، آلی و شیمیایی بر روی کمیت و کیفیت اسانس گیاه رازیانه (Foeniculum vulgare) [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 63-72]
  • مورفوفیزیولوژیک و گل پروانش تأثیر تیمار کلشی‌سین بر القاء اتوتترا‌پلوئیدی و تغییر صفات مورفوفیزیولوژیک در گل پروانش (Catharanthus roseus) رقم alba [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 55-62]
  • مورفولوژی ارزیابی تنوع مورفولوژیک برخی از جمعیت‌های لاله ‌وحشی ایران (Tulipa spp. L.) با استفاده از نشانگرهای مورفولوژیک [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 57-69]

ن

  • نانوذرات نقره تغییرات فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانی دو رقم شمعدانی تحت تأثیر نانوذرات نقره در شرایط تاریکی [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 99-108]
  • نیتروژن اثرتنش کمآبی و نیتروژن بر روند پُر شدن و عملکرد دانه ذرت (Zea Mays L.) [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 33-46]
  • نشانگرهای فیزیولوژیکی پاسخ های فیزیولوژیکی پنج گونه بادام به تنش خشکی ناشی از پلی اتیلن گلایکول [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 73-88]
  • نعناع فلفلی تأثیر نور فرابنفش A بر رشد و برخی از ویژگی‌های فیزیولوژیکی نعناع فلفلی (Mentha piperita) [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 35-44]
  • نقره اثر کاربرد برخی فلزات سنگین در مرحله جوانه زنی و باززایی درون شیشه ای چمن برموداگراس [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 95-108]
  • نور فرابنفش تأثیر نور فرابنفش A بر رشد و برخی از ویژگی‌های فیزیولوژیکی نعناع فلفلی (Mentha piperita) [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 35-44]

و

  • وسمه تأثیر شوری و دما بر جوانه‌زنی بذر گیاه وسمه (Indigofera tinctoria) [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 89-98]

ه

  • همبستگی تأثیر خصوصیات رشدی علف های هرز چاودار (Secale cereale) و خردل وحشی (Sinapis arvensis) بر افت عملکرد گندم (Triticum aestivm L.) [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 1-17]
  • همزیستی میکوریزی بررسی تأثیر تلقیح قارچ میکوریز بر سطوح مواد تنظیم‌کننده ی رشد گیاهی و کیفیت تولید ریز‌غده در گیاهچه‌های سیب‌زمینی [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 109-117]