امیدبیگی، ر. و همتی، خ. 1384، بررسی تغییرات فلاونوئید هسپریدین طی نمو میوه نارنگی محلی، مجلهی علمی کشاورزی 28(1): 91-99.
حیاتبخش، ع. 1376، تعیین مناسبترین پایه برای نارنگی پیج در شمال ایران، گزارش نهایی طرح تحقیقاتی مؤسسه تحقیقات مرکبات کشور 4-24.
فتاحیمقدم، ج.، حمیداوغلی، ی.، فتوحیقزوینی، ر.، قاسمنژاد، م. و بخشی، د. 1390.، ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و آنتیاکسیدانی پوست برخی ارقام تجاری مرکبات، نشریه علوم باغبانی (علوم و صنایع کشاورزی) 25 (2): 211-217.
فقیهنصیری، م.، امیدبیگی، ر.، ابراهیمی، ی. و بشیریصدر، ز. ا. 1381، اثر زمان برداشت بر میزان هسپریدین در انواع مرکبات در شمال ایران. نهال و بذر 18: 306-315.
قاسمنژاد، ع.، قاسمی، ی.، همتی، خ.، ابراهیمزاده، م.، قاسمی، ک. 1391. مطالعه اثر پایه و بافت میوه بر برخی خصوصیات بیوشیمیایی نارنگی پیج. مجله پژوهشهای تولید گیاهی، 19(3): 43-54.
Abd Ghafar, M. F., Nagendra P. K., Kin Weng. K. and Ismail. A . 2010. Flavonoid, hesperidine, total phenolic contents and antioxidant activities from Citrus species. African Journal of Biotechnology, 9: 326-330.
Demonty, I., Yuguang Lin, Yvonne E. M. P., Zebregs, Mario A., Vermeer, Henk C. M., Van Der Knaap, Martin Ja¨ Kel. and Elke A. Trautwein. 2010. The citrus flavonoids hesperidin and naringin do not affect serum cholesterol in moderately hypercholesterolemic men and women1–3. The journal of nutrition, 140: 1615-1620.
Ebrahimzadeh, M. A., Pourmorad, F and Hafezi. S. 2008.Antioxidant Activities of Iranian Corn Silk. PharmaceuticAfrican Journal of Biotechnology, 9: 5212-5217
Ejaz, S., Ejaz, A., Matsuda, K. and Chae. W.L. 2006. limonoids as cancer chemopreventive agents, Journal of Science and food and agriculture, 86: 349-345.
Ghasemi, K., Ghasemi, Y. and Ebrahimzadeh. M. 2009. Antioxidant activity, phenol and flavonoid contents of 13 Citrus species peel and tissues. Pak. J. Pharm, Sci 22: 277-281.
Kubota, N., Yakushiji, H., Nishiyama, N., Mimura, H. and Shimamura, 2001 . Phenolic contents and l-phenylalanine ammonia-lyase activity in peach fruit as affected by rootstocks. Journal of the Japanese Society for Horticultural Sciences, 70:151-15.
Levaj , B., Dragović-Uzelac,V., Bursać Kovačević, D. and Krasnići. N. 2009. Determination of flavonoids in pulp and peel of mandarin fruits. Agriculturae Conspectus Scientificus, 74: 221-225
Marten, S. 2007. Determination of naringin and hesperidin in fruit juices, HPLC. SMB. Osmometory, PP. 1-4.
Ortuno, A., Reynaldo, I., Lindon, A. Q., Porras. I. and Del Rio, J. L. 1997. Citrus cultivars with high flavonoid contents in the citrus. Scienta Horti culturae, 68: 231-236.
Peterson, J., Dwyer, J T., Beecher Gary, R., Bhagwat Seema, A., Gebhardt Susan, E., Haytowitz David, B., Holden and Joanne, M. 2006. Flavanones in oranges, tangerines (mandarins), tangors, and tangelos:a compilation and review of the data from the analytical literature. Journal of Food Composition and Analysis, 19: 66-73.
Rice-Evans, C., Miller, N. J., Blowell, P. G., Bramley, P. M. and Pridham. J. B. 1995. The relative antioxidant activities of plant-derived polyphenolic flavonoids, Free Radical Research, 22: 375-383.
Tumbas Vesna, T,. Cetković, Gordana S., Djilas Sonja, M., Canadanovic-Brunet, Jasna M., Vulic, Jelena J., Zeljko, K. and Mojca. S. 2010. Antioxidant activity of mandarin (citrus reticulata) peel. APTEFF, 41: 1-203.