اکبری، ح.، قاسمی، ا.، بهرامی، ح. و کریمی، ن.1384. شناسایی و معرفی ارقام گلابی محلی در شهرستان کاشان. مجموعه مقالات هفتمین کنگره علوم باغبانی ایران. تابستان 1390. اصفهان. 325-326.
رضایی راد، د.، بخشی، د.، قاسم نژاد، م. و سمیع زاده، ح. 1388. ارزیابی خصوصیات رویشی و زایشی چند ژنوتیپ منتخب گلابی وحشی در استان گیلان. مجموعه مقالات هفتمین کنگره علوم باغبانی ایران. تابستان 1390. اصفهان. 330.
شیراوند، د. 1390. اصول احداث و مدیریت باغ میوه. انتشارات آموزش و ترویج کشاورزی. چاپ دوم. 750 صفحه.
عبدالهی، ح.1390. گلابی، گیاهشناسی، ارقام و پایهها. نشرآموزش کشاورزی. چاپ اول. 190 صفحه.
عرفانی، ج.، عبادی، ع.، عبداللهی، ح. فتاحی، م. 1387. ارزیابی تنوع ژنتیکی برخی از ژنوتیپها و گونههای گلابی براساس خصوصیات مورفولوژیکی. مجموعه هفتمین کنگره علوم باغبانی ایران. تابستان 1390. اصفهان. 315-316.
عطار، ع. 1388. مشخصات ارقام سیب و گلابی اروپا و آمریکا. نشر آموزش کشاورزی. چاپ اول. 40 صفحه.
گنجی مقدم، ا. 1390. میوهکاری در مناطق معتدله. انتشارات آموزش و ترویج کشاورزی. چاپ اول. 362 صفحه.
مظفری، ع. 1385. ارقام شناسی در میوهها (تمایز، یکنواختی و ثبات). انتشارات دانشگاه کردستان. 526 صفحه
مظفری، ع. 1388. شناسایی ارقام بومی گلابی در بخشهای مرکزی و غربی استان کردستان. تولیدات گیاهی. 32 (1): 51-39.
منیعی، ع. 1379. گلابی و به و پرورش آنها. شرکت انتشارات فنی ایران. چاپ دوم. 106 صفحه.
Boston, S. Z. 2005. Pomological traits of local apple and pear cultivars and types grown in Trabzon province (eastern black sea region of Turkey) Acta Horticulture. 825 I Balkan Symposium on Fruit Growing.
Chen, J., Zhengfu, W., Jihong, W., Qiang, W. and Xiaosong, Hub. 2007. Chemical compositional characterization of eight pear cultivars grown in China. Food Chemistry, 104 (1): 268-275.
Davarinejad, GH. and Davarinejad, E. 2005. Comparative filed performance of graft incompatibility in pear /quince (Pyrus communis/Cydonia oblonga) combination. VIII International Symposium on Canopy, Rootstocks and Environmental Physiology in Orchard Systems .ISHS Acta Horticulture, 732.
Fourie, PH., Hansmann, CH. and Oberholzer, H. 1991. Sugar content of fresh apples and pears in South Africa. Journal of agriculture and Food Chemistry, 39 (11): 1938-1939.
Haj najari, H. 2008. National Fruit Cultivar Collections of Iran Germplasm and Pomology. Seed and Plant Improvement Institute. 100 p.
Ozturk, I., Ercisli, S., Kalkan, F. and Bunyamin, D. 2009. Some chemical and physico-mechanical properties of pear cultivars. African Journal of Biotechnology, 8 (4): 687-693.