بلندنظر، ز.، قوامی، م.، سرویلی، م.، هوشمند، د. و صفافر، ح. 1392. بررسی تغییرات درصد روغن و پلی فنول تام در سه رقم زیتون در طول دوره رسیدگی. فصلنامه علوم و صنایع غذایی، 10 (39): 9-1.
طباطبایی، م. 1374. زیتون و روغن آن. انتشارات صندوق توسعه کشت زیتون. 27 صفحه.
علوی رفیعی، س.، فرهوش، ر. و حداد خداپرست، م. ح. 1391. مشخصات فیزیکی شیمیایی روغنهای زیتون تجاری ایرانی. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران. 7 (2): 94-85.
فرزامی سپهر، م.، قربانلی، م. و میرباقری، م. 1391. استخراج و مقایسه میزان ماده اولئوروپین در ارقام گوناگون زیتون در دو منطقه رودبار و فارس. دوماهنامه علمی -پژوهشی تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران، 30 (3): 381-370.
فهیم دانش، م.، قوامی، م.، حمصی، ا. و آبرومند، پ. 1387. بررسی میزان ترکیبات فنولی و توکوفرولی در تعدادی از روغنهای زیتون تجاری ایرانی با استفاده ازکروماتوگرافی مایع با کارایی بالا. فصلنامه علوم و صنایع غذایی، 5 (3): 58-53.
محمدی، ح. و وکیلی، د. 1385. زیتون (کاشت، داشت، برداشت و فرآوری). انتشارات ندای سبز شمال. 43 صفحه.
میررضایی رودکی، م.، سحری، س.، غیاثیطرزی، م. ع.، قراچورلو، م. و برزگر، ب. 1393. تأثیر فرایند تصفیه بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن دو رقم زیتون بلیدی و آربیکینا. مجله علوم غذایی و تغذیه، 12 (1): 90-81.
Aguilera, M., Gabriel, B., Domingo, O., Antonia, F., Antonio, J. and Marino, U. 2005. Characterization of virgin olive oil of the Italian olive cultivar: Frantino and Leccino, grown in, Andalusia. Food Chemistry, 89: 387-391.
Aliakbarian, B., De Faveri, D., Casazza, A. A., Oliveira, R. P. S., Oliveira, M. N., Converti, A. and Perego, P. 2011. Bio-extraction of olive oil: improvement of quality and extraction outputs, Available at: http://www.aidic.it/IBIC2008/ web papers/ 103Aliakbarian.pdf.
Baldioli, M., Servili, G., Perretti, G. and Montedoro, F. 1996. Antioxidant activity of tocopherols and phenolic compounds of virgin olive oil. Journal of the American Oil chemists Society, 73: 1589-1593.
Bertini, D. G .V. 1960. Olive growing and processing. Part I and II. Standing Committee on Agriculture, Melbourne, Australia.
Boskou, D. 1996. Olive Oil Chemistry and Technology. AOCS Press, Champaign, 52-83 pp.
Carrasco-Pancorbo, A., Cerretani, L., Bendini, A., Segura-Carretero, A., Del Carlo, M., Gallina-Toschi, T., Lercker, G., Compagnone, D. and FernaäNdez-Gutieä Rrez, A. 2005. Evaluation of the antioxidant capacity of individual phenolic compounds in virgin olive oil, Journal of Agriculture and Food Chemistry, 53: 8918-8925.
Casal, S., Malheiro, R., Sendas, A., Oliveira, B. P. P. and Pereira, J. A. 2010. Olive oil stability under deep-frying conditions, Food and Chemical Toxicology, 48: 2972-2979.
Deidda, P., Bandino, G., Solinas, M., Nieddu, G., Orru, V., Serraiocco, A. and Spano D. 1994. Olive oil quality in relation to environmental conditions. Acta Horticulturae, 356: 354-357.
Harwood, J. and Aparicio, R. 2000. Handbook of olive oil, analysis and properties. An Aspen Publication. Maryland. 772 pp.
Japon-Lujana, R. and Luque, de Castro. 2006. Superheated liquid extraction of Oleoropein and related biophenols from olive leaves. Journal of Chromatography, 1136: 185-191.
Tura, D., Gigliotti, C., Pedo, S., Failla, O., Bassi, D. and Serraiocco, A. 2007. Influence of cultivar and site of cultivation on levels of lipophilic and hydrophilic antioxidants in virgin olive oils (Olea europaea L.) and correlations with oxidative stability. Scientia Horticulturae, 19-112: 108.
Vinha, A. F., Ferreres, F., Silva, B. M., Valentão, P., Gonçalves, A., Pereira, J. A., Oliveira, M. B., Seabra, R. M. and Andrade, P. B. 2004. Phenolic profiles of Portuguese olive fruits (Olea europaea L.): Influences of cultivar and geographical origin. Journal of Food Chemistry, 89: 561-568.