اثنیعشری، م. و زکایی خسروشاهی، م. ر. 1390. فیزیولوژی و تکنولوژی پس از برداشت. انتشارات دانشگاه بوعلی سینا. 660 صفحه.
اصغری مرجانلو، ا. و مستوفی، ی. 1387. تأثیر اسانس ریحان بر کنترل پوسیدگی خاکستری توتفرنگی. فصلنامه گیاهان دارویی، 4: 139-131.
بخشی خانیکی، غ. ر. و لاری یزدی، ح. 1388. بررسی ترکیبات تشکیلدهنده اسانس دو گونه مریمگلی Salvia macrosiphonو Salvia limbata. مجله زیستشناسی، 4: 42-33.
بهداد، م.، اعتمادی، ن.، بهداد، ا. و زینلی، ح. 1392. بررسی اثر ضدقارچی اسانس چند گیاه دارویی در کنترل قارچ Rhizopus stolonifer عامل پوسیدگی نرم روی میوه توتفرنگی. فصلنامة تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران، 2: 411-399.
بهنامیان، م. و مسیحا، س. 1381. توتفرنگی. انتشارات ستوده، تبریز. 120 صفحه.
عروجعلیان، ف. و کرمانشاهی روحا، ک. 1389. بررسی خواص فیتوشیمیایی و ضدباکتری اسانس بومادران شیرازی .Achillea eriophora DC به روش میکرودایلوشن (ریز رقت). نشریه علوم باغبانی، 24: 115-109.
علیخانی، م.، شریفانی، م.، عزیزی، م.، موسویزاده، ج. و رحیمی، م. 1388. افزایش عمر انباری و حفظ کیفیت میوه توتفرنگی با استفاده از پوشش خوراکی موسیلاژ و اسانس آویشن. مجله علوم کشاورزی و منابع طبیعی، 16 (2): 9-1.
رنجبر، ح.، فرزانه، م.، میرجلیلی، م. و شریفی، ر. 1387. اثر ضدقارچی چند اسانس گیاهی بر بیماریهای پس از برداشت میوه توتفرنگی. پژوهشهای سازندگی در امور زراعت و باغبانی، 21 (4): 60-54.
گودرزی، فرزاد. 1387. اثر پس از برداشت املاح کلسیم بر کیفیت و ماندگاری توتفرنگی. مجله علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی، 48: 240-131.
مرشدلو، م.، عبادی، ع.، فتاحیمقدم، م. و یزدانی، د. 1391. بررسی اجزای تشکیلدهنده اسانس سه گونه گیاه گل راعی (Hypericum spp.) در ایران. فصلنامه علمی پژوهشی گیاهان دارویی، 11 (2): 31-23.
مدرس، ب.، رامین، ع. و قبادی، سیروس. 1393. اثر 1- متیل سیکلو پروپن (1-MCP ) بر عمر انبارمانی و قفسهای میوه توتفرنگی رقم کاماروسا. مجله تولید و فرآوری محصولات زراعی و باغی، 4 (11): 267-253.
مجروحی، ع. 1387. بررسی تغییرات کمی و کیفی ترکیبات شیمیایی اسانس برگ گیاه دارویی مورخوش (Zhumeria majdae) در مراحل مختلف رشد. مجله گیاهان دارویی، 29: 113-107.
Asghari Marjanlo, A., Mostofi, Y., Shoeibi, S. and Fattahi, M. 2009. Effect of cumin essential oil on postharvest decay and some quality factors of strawberry. Journal of Medicinal Plants, 8: 25-43.
AOAC. 1990. Official Methods of Analysis of the Association of Official Analytical Chemists. 15th edn. Arlington, VA: Association Official Analytical Chemists, Washington, DC.
Defera, D. J. Zigas, B. N. and Polission, M. G. 2002. The effectiveness of plant essential oils on the growth of Botrytis cinerea, Fusarium spp. and Clavibater michiganensis subsp. Michiganensis. Crop Protection, 22: 39-44.
Hernández-Munoz, P., Almenar, E. Ocio, M. J. and Gavara, R. 2006. Effect of calcium dips and chitosan coatings on postharvest life of strawberries (Fragaria × ananassa). Postharvest Biology and Technology, 39: 247-253.
Pek, Z., Helyes, L. and Lugasi, A. 2010. Color changes and antioxidant content of vine and postharvest ripened tomato Fruits. Horticultural Science, 45: 466-468.
Plotto, A., Roberts, R. G. and Roberts, D. D. 2003. Evaluation of plant essential oils as natural postharvest disease control of tomato (Lycopersicon esculentum), Acta Horticulture, 628: 737-745.
Shahi, M., Rastegar, S. and Hassanzadeh Khankahdani, H. 2015. Effects of essential oil and calcium chloride on quantitative and qualitative features ziziphus mauritiana during storage. The International Journal of Plant, Animal and Environmental Sciences, 5: 25-31.
Singh, R., Sharma, R. R. and Tyagi, S. K. 2007. Preharvest foilar application of calcium and boron influences physiological disorders, fruit yield and quality of strawberry. Scientia Horticulturae, 112: 215-220.
Shaymaa, M., Raafat, M. I., Aly, A. Z. and Tohamy, M. R. A. 2012. Safety control of strawberry fruits gary mold fungus by plant volatile oil. Zagazig Journal of Agricultural Research, 39 (2): 181-187
Tripathi, P., Dubey, N. K. and Shukla, A. K. 2008. Use of some essential oils as postharvest botanical fungicides in the management of grey mould of grapes caused by Botrytis cinerea. World Journal of Microbiology and Biotechnology, 24: 39-46.
Zhu, S. and Zhou, J. 2007. Effect of nitric oxide on ethylene production in strawberry fruit during storage. Food Chemistry, 100: 1517-1522.