اشرفجهانی، آ. 1381. خرما، میوه زندگی. نشر علوم کشاورزی، 147 صفحه.
عزیزالهی، ف.، مرتضوی، س. م. ح. و نجفی، س. 1390. بررسی تغییرات ترکیبات فنولیک و آنتیاکسیدانی چهار رقم خرما در مراحل مختلف نمو. خلاصه مقالات دومین کنگره ملی فیزیولوژی گیاهی ایران، صفحه 346.
گسیلی، ع.، قاسمخانی، س. و موسیپور، س. 1385. بستهبندی صادراتی خرما. دفتر توسعه طراحی و ترویج امور بستهبندی. 43 صفحه.
مرتضوی، س. م. ح. 1385. تغییرات فیزیکوشیمیایی در مراحل رشد و رسیدن میوه و تأثیر شرایط مختلف بستهبندی بر کیفیت و ماندگاری پس از برداشت خرما (.Phoenix dactylifera L)، رقم برحی. پایاننامه دکتری، دانشگاه تربیت مدرس، 146 صفحه.
مرتضوی، س. م. ح.، ارزانی، ک. و برزگر، م. 1385. تأثیر بستهبندی خلاء و شرایط اتمسفر تغییر یافته بر ماندگاری و کیفیت میوه خرما (.Phoenix dactylifera L)، رقم برحی. مجله علمی کشاورزی، 29: 125-137.
Al-Farsi, M., Alasalvar, C., Morris, A., Baron, M. and Shahidi, F. 2005. Comparison of antioxidant activity, anthocyanins, carotenoids, and phenolics of three native fresh and sun-dried date (Phoenix dactylifera L.) varieties grown in Oman. Journal of Agricultural and Food Chemistry, 53: 7592-7599.
Al-Mughrabi, M., Bacha, M. A. and Abdelrahman, A. O. 1995. Effect of storage temperature and duration on fruit quality of three pomegranate cultivars. Journal of King Saud University, Agricultural Sciences, 7: 239-248.
Baloch, M. K., Saleem, S. A., Baloch, A. K. and Baloch, W. A. 2006. Impact of controlled atmosphere on the stability of Dhakki dates. Food Science and Technology, 39: 671-676.
Barreveld, W. H. 1993. Date Palm Products. Agricultural Services Buletin No 101. 216 pp. F.A.O., Rome.
Benzie, I. F. F. and Strain, J. J. 1996. Ferric reducing ability of plasma (FRAP) as a measure of antioxidant power: the FRAP assay. Annual Biochemistry, 239: 70-76.
Biglari, F., Alkarkhi, F. M. and Easa, M. A. 2009. Cluster analysis of antioxidant compounds in dates (Pheonix dactylifera): Effect of long term cold storage. Journal of Agricultural Food Chemistry, 107: 1636-1641.
Chamara, D., Illeperuma, K. and Galappatty, P. T. 2000. Effect of modified atmosphere and ethylene absorbers on extension of storage life of Kolikuttu banana at ambient temperature. Fruits (Paris), 55 (6): 381-388.
Coley, P. D. 1986. Costs and benefits of defense by tannins in a Neotropical tree. Oecologia, 70: 238-241.
Dowson, V. H. W. and Aten, A. 1962. Dates: Handling, Processing and Packing. FAO Agricultural Development Paper 72: 392 pp. F.A.O., Rome.
FAO. 2013. www.fao.org. FAO statistics.
Garcia-Alonso, M., Pascual-Teresa, S. D., Santos-Buelga, C. and Rivas-Gonzalo, J. C. 2004. Evaluation of the antioxidant properties of fruits. Food Chemistry, 84 (1): 13-18.
Glasner, B., Botes, A., Zaid, A. and Emmens, J. 2002 Date harvesting, packinghouse management and marketing aspects. In: Zaid, A. (Ed.) Date palm cultivation. FAO Plant Production and Protection Paper: 156: 237-267.
Kader, A. A. and Hussein, A. M. 2009. Harvesting and post harvest handling of dates. International Center for Agricultural Research in the Dry Areas, pp: 1-15.
Mortazavi, S. M. H., Arzani, K. and Barzegar, M. 2010. Analysis of sugars and organic acids contents of date palm (Phoenix dactylifera L.) Barhee during fruit development. Acta Horticulturea, 882: 793-801.
Salari, R., Karazhiyan, H. and Mortazavi, S. A. 2008. Study the effect of different packaging films on physicochemical properties of different Iranian date during storage. American-Eurasian Journal of Agricultural and Environment Sciences, 3: 485-491.
Slinkard, K. and Singleton, V. L. 1977. Total phenol analyses: automation and comparison with manual methods. American Journal of Enology and Viticulture, 28: 49-55.
Zaid, A. 1983. Date palm cultivation, FAO, Rome, p 300.
Zeuthen, P. and Sorensen, L. B. 2003. Food preservation techniques. CRC Press. 217 p.