افلاکیان، س.، زینلی، ح.، مداح عارفی، ح.، انتشاری، ش و کاوه، ش. 1391. بررسی عملکرد و اجزای عملکرد یازده اکوتیپ آویشن دنایی.(Thymus daenensis Celak) مجله تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران، 28 (2): 1387-197.
پرویز شکوهی، س.، محمدی، ع. و موسوی س. ا. 1392. بررسی تنوع مورفولوژیک 24 اکوتیپ آویشن (Thymus spp.). مجله تحقیقات ژنتیک و اصلاح گیاهان مرتعی و جنگلی ایران، 21 (2): 329-342.
زارع زاده، ع.، مداح عارفی، ح.، شریفی، ا.، میرحسینی، ع. و عرب زاده، م. 1394. بررسی سازگاری و فنولوژی برخی گونههای جنس آویشن در شرایط زراعی. مجله تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران، 31 (3): 539-553.
زینلی، ح.، طباطبایی عقدایی، ر.، عسگرزاده، م.، کیانی پور، ع. و ابطحی، م. 1386. مطالعه روابط بین عملکرد و اجزاء عملکرد گل در ژنوتیپهای گل محمدی. مجله تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران، 23 (2): 195-203.
کاوه، ش. 1389. بررسی صفات مورفولوژیک، فنولوژیک، گرده و اسانس در دو گونه آویشن Thymus vulgarisو Thymu skotchyanus، دانشکده تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد واحد بروجرد ، گروه زیست شناسی-علوم گیاهی، 134 صفحه.
کاوه، ش.، زینلی، ح.، صفایی، ل.، مداح عارفی، ح. و افلاکیان، س. 1392. مقایسه خصوصیات موفولوژیک و فیتوشیمیایی جمعیتهای مختلف آویشن کوهی (Thymus kotschyanus Boiss. & Hohen) با نمونههایی از آویشن باغی (Thymus vulgaris L.). مجله تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران، 29 (1): 116-129.
قوامی، ن.، لبافی، م.ر.، دهقانی مشکانی، م. ر. و مهرآفرینف، ع. 1391. تعیین مهمترین اجزای عملکرد روغن و دانه در دو ژنوتیپ گیاه دارویی ماریتیغال (Gaetrn marianum Silybum.)بر مبنای تجزیه علیت و رگرسیون . فصلنامه گیاهان دارویی، 44 (4): 1-9.
محمدپور وشوایی، ر.، گلوی، م.، رمرودی، م. و فاخری، ب. 1394. اثرات تنش خشکی و تلقیح کودهای زیستی بر رشد، عملکرد و ترکیبات اسانس آویشن (Thymus vulgaris L.) . نشریه بومشناسی کشاورزی، 7 (2): 237-253.
Barnabas, B., Jager, K. and Feher, A. 2008. The effect of drought and heat stress on reproductive processes in cereals. Plant Cell Environment, 31: 11-38.
Bentley, R. and Trimen, H., 1991. Medicinal plants. Jowhar Offset Press, India, 205.
Bischof-Deichnik, C., Holtuijzen, J. and Stahl-Biskup. E. 2000. Multivariate statistical analysis of the essential oil composition of Thymus praecox Opiz ssp. polytrichus (Kern. ex Borb.) Ronn. Collected in the Tyrolean Alps. Flavour and Fragrance Journal, 15: 1-6
Carlen C., Schaller, M., Carron, C. A., Vouillamoz, J. F. and Baroffio C. A. 2010. The new Thymus vulgaris L. hybrid cultivar 'Varico 3' compared to five established cultivars from Germany, France and Switzerland. ISHS Acta Horticulturae 860: IV International Symposium on Breeding Research on Medicinal and Aromatic Plants - ISBMAP2009.
Franz, C. 2006. Breeding aspects of medicinal plants. International symposium on chamomile research, development and production. Presov, Slovakia.
Hadian, J., Bigdeloo, M., Nazeri, V., and Khadivi-Khub, A. 2014. Assessment of genetic and chemical variability in Thymus caramanicus. Molecular Biology Reports, 41 (5): 3201-3210.
Mewes, S., Kruger, H. and Pank, F. 2008. Physiological, morphological, chemical and genomic diversities of different origins of thyme (Thymus vulgaris L.). Genetic Resources and Crop Evolution, 55: 1303-1311.
Pank, F. and Krüger, H. 2003. Sources of variability of thyme populations (Thymus vulgaris L.) and conclusions for breeding. Zeitschrift für Arznei- and Gewürzpflanzen, 8: 117-124.
Pank, F. 2006. Adaptation of medicinal and aromatic plants to contemporary quality and technological demands by breeding: aims, methods and trends. Revista Brasileira de Plantas Botucatu, 8: 39-42.
Parkash, V. 1990. Leafy Spice. CRC press, USA. pp: 99-102.
Rey, C., Carron, C. A., Cottagnoud, A., Schweizer, N., Bruttin, B. and Carlen, C. 2004. Nouveaux hybrides de thym vulgaire. Revue Suisse Vitic., Arboric., Horticulture, 36: 297-301.
Rezai, A. and Fery, K. J. 1990. Multivariate analysis of variation among wild oat accessions-seed traits. Euphytica, 49: 111-119.
Sharma, B. D. and Hore, D. K. 1993. Multivariate analysis of divergence in upland rice. Indian Journal of Agricultural Science, 63: 515-517.
Von Braun, J. and Virchow, D. 1996. Economic evaluation of biotechnology and plant diversity in developing countries. Plant Resources Development, 43: 50-61.