امیدی، ح.، نقدی بادی، ح. ع.، گلزاد، ع.، ترابی، ح. و فتوکیان، م. ح. 1388. تأثیر کود شیمیایی و زیستی نیتروژن بر عملکرد کمی و کیفی زعفران (Crocus sativus L.). فصلنامه گیاهان دارویی، 30: 109-98.
بهدانی، م. ع.، کوچکی، ع. ر.، نصیری محلاتی، م. و رضوانی مقدم، پ. 1384. ارزیابی روابط کمی بین عملکرد و مصرف عناصر غذایی: مطالعه در مزارع کشاورزان On-farm. مجله پژوهشهای زراعی ایران، 1: 14-1.
سعیدی، ف. 1380. تأثیر سطوح مختلف ورمیکمپوست روی ویژگیهای کمی و کیفی ارقام گل لاله (Nello, Tresor, Navona). پایاننامه کارشناسیارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمسار. 131 صفحه.
سلیمانی، ب. 1387. بررسی تغذیه بر عملکرد دانه و کمیت و کیفیت (Carum copticum). پایاننامه کارشناسیارشد دانشکده کشاورزی، دانشگاه شیراز. 66 صفحه.
عبداله زارع، س.، فاتح، ا. و آینهبند، ا. 1392. بررسی تأثیر تاریخهای مختلف کاشت و کودهای شیمیایی، دامی و تلفیقی بر میزان ماده مؤثره دانه گیاه دارویی خار مریم (Silybum marianum L.). فصلنامه تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران، 29: 501-486.
رضوانیمقدم، پ.، خرمدل، س.، امین غفوری، ا. و شباهنگ، ج. 1392. ارزیابی رشد و عملکرد زعفران (Crocus sativus L.) تحت تأثیر کمپوست بستر قارچ و تراکم بنه. مجله پژوهشهای زعفران، 1: 26-13.
نقدیبادی، ح. ع.، امیدی، ح.، گلزاد، ع.، ترابی، ح. و فتوکیان، م. ح. 1390. تغییرات کروسین، پیکروسین و سافرانال و ویژگیهای زراعی زعفران تحت تأثیر کودهای زیستی و شیمیایی فسفره. فصلنامه گیاهان دارویی، 40: 68-58.
Chuah, A. M., Lee Y. C., Yamaguchi, T., Takamura, H., Yin, L. J. and Matoba, T. 2008. Effect of cooking on the anthioxidant properties of coloured peppers. Food Chemistry, 111: 20-28.
Ebrahimzadeh, H., Rajabian, T. and Karamian, R. 2000. In vitro production of floral buds and stigma-like structures on floral organ of Crocus sativus L. Pakistan Journal of Botany, 32: 141-150.
Esmaili, A., Shahbazi, K. H., Sheikh Moradi, P. and Nazari, R. 2008. Investigation effect organic matter on properties vegetitive saffron plant. The first conference saffron and berberry. ghaen. p. 14-22.
Gendy, A. S. H., Said-Al-Ahl, H. A. H. and Abeer Mahmoud, A. 2012. Growth, productivity and chemical constituents of Roselle (Hibiscus sabdariffa L.) plants as influenced by cattle manure and biofertilizers treatments. Australian Journal of Basic and Applied Sciences, 6: 1-12.
Ghosh, P. K., Ramesh, P., Bandyopadhyay, K. K., Tripathi, A. K., Hati, K. M., Misra, A. K. and Acharya, C. L. 2004. Comparative effectiveness of cattle manure, poultry manure, phosphocompost and fertilizer-NPK on three cropping systems in vertisols of semi-arid tropics. I. Crop yields and system performance. Bioresource Technology, 95: 77-83.
Hosseinzadeh, H. and Younesi, H. 2002. Petal and stigma extracts of Crocus sativus L. have antinociceptive and anti-inflammatory effects in mice. Biomed Centeral Pharmacology, 2: 7-15.
INS (Iran National Standard). 2006. Research Institute of Standard and Iran. Saffron Bulletin, No. 259.
Jami-alahmadi, M., Behdani, M. A. and Akbarpour, A. 2009. Analysis of agronomic effective factors on yield of saffron agroecosystems in southern khorasan. 3rd International Symposium on Saffron. Greece, pp. 14.
Jennifer, H., Sina Adl, M., Philip, R. and Warman, H.P. 2008. The effects of organic amendments on mineral elementuptake and fruit quality of raspberries. Plant Soil, 308: 213-226.
Jeong, S. T., Goto-Yamamoto, N., Kobayashi, S. and Esaka, M. 2004. Effects of plant hormones and shading on the accumulation of anthocyanins and the expression of anthocyanin biosynthetic genes in grape berry skins. Plant Science, 167: 247-252.
Lee, J. 2010. Effect of application methods of organic fertilizer on growth, soil chemical properties and microbial densities in organic bulb onion production. Sciatica Horticulture, 124: 299-305.
Loomis, W. D. and Corteau, R. 1972. Essential oil biosynthesis. Recently Advance Phytochemistry, 6: 147-185.
Mohammad-Abadi, A., Rezvani-Moghaddam, P. and Sabori, A. 2006. Effect of plant distance on flower yield and qualitative and quantitative characteristics of forage production of saffron in Mashhad conditions. International Symposium on Saffron Biology and Technology, 739: 151-153.
Mullera, V., Lankesa, C., Zimmermannb, B. F., Nogaa, G. and Hunschea, M. 2013. Centelloside accumulation in leaves of Centella asiatica is determined by resource partitioning between primary and secondary metabolism while influenced by supply levels of either nitrogen, phosphorus or potassium. Journal of Plant Physiology, 170: 1165-1175.
Patten, C. L. and Glick, B. R. 1996. Bacterial biosynthesis of indole-3-acetic acide. Canadian Journal of Microbiology, 42: 207-220.
Phuong, M., Nguyen, E. M. and Niemeyer, K. E. D. 2010. Potassium rate alters the antioxidant capacity and phenolic concentration of basil (Ocimum basilicum L.) leaves. Food Chemistry, 123: 1235-1241.
Rasouli, Z., Maleki Farahani, S. and Besharati, H. 2015. Saffron (Crocus sativus L.) yield as affected by different fertilizing systems. Iranian Journal of Medicinal and Aromatic Plants, 27 (1): 35-46.
Shehata, S. A., Gharib, A. A., Mohamed, M., El-Mogy Abdel Gawad, K. F. and Emad Shalaby, A. 2011. Influence of compost, amino and humic acids on the growth, and yield and chemical parameters of strawberries. Journal of Medicinal Plants Research, 11: 2304-2308.
Swain, T. 1965. Analytical methods for flavonoids. In the chemistry and Biochemistry of plant pigments (Goodwin, T. W. ed.), Academic press, London, U.K. pp. 543-544.
Theunissen, J. P., Ndakidemi, A. and Laubscher, C. P. 2010. Potential of vermicompost produced from plant waste on the growth and nutrient status in vegetable production. International Journal of the Physical Sciences, 13: 1964-1973.
Toor, R. K., Geoffrey, P. and Savagea, A. H. 2006. Influence of different types of fertilizers on the major antioxidant components of tomatoes. Journal of Food Composition and Analysis, 19: 20-27.
Turkmen, N., Sari, F. and Veliglu, Y. S. 2005. The effect of cooking methods on total pH penolics and antioxidant activity of selected green vegetables. Food Chemistry, 93: 713-718.
Zhou, D. M., Hao, X. Z., Wang, Y. J., Dong, Y. H. and Cang, L. 2005. Copper and Zn uptake by radish and pakchoi as affected by application of livestock and poultry manures. Chemosphere, 59: 167-175.