احیایی، م. و بهبهانیزاده، ا. 1372. شرح روشهای تجزیه شیمیایی خاک. وزارت کشاورزی سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی مؤسسه تحقیقات خاک و آب. چاپ اول. تهران، ایران. 423 صفحه.
امانی، ف.، رئیسی، ف.، پیرولی بیرانوند، ن. و موسوی شلمانی، ا. 1387. تأثیر گوگرد بر میزان تثبیت ازت و برخی صفات رشد دو رقم سویا با استفاده از روش رقت ایزوتوپی N15. مجله کشاورزی، 10 (1): 9-20.
حبیبی، م. مجیدیان، م. و ربیعی، م. 1393. تأثیر عناصر بر، روی و گوگرد بر عملکرد دانه و ترکیب اسیدهای چرب روغن کلزا (Brassica napus L.). مجله بهزراعی کشاورزی، 16 (1): 69-84.
حیدری شریفآباد، ح. 1396. تنش شوری. اولین همایش اثر تنشهای محیطی بر گیاهان. تهران.
راهنما، ع. ا. 1392. مقایسه عملکرد، اجزای عملکرد و مقاومت نسبی ارقام کلزا در اراضی لب شور خوزستان. نشریه زراعت، پژوهش و سازندگی، 27 (99): 70-80.
سپهوند، م. 1382. بررسی مصرف مقادیر مختلف سولفور بر عملکرد دانه و کیفیت سویا. سومین کنفرانس ملی توسعه استفاده از مواد بیولوژیکی و استفاده بهینه از کود و سم در کشاورزی، انتشارات آموزش کشاورزی. کرج، تهران. 748 صفحه.
عزیزی، ع.، مهرپویان، م. و عشقی، ا. ج. 1391. مقایسه و گروهبندی 17 ژنوتیپ داخلی و خارجی سویا با استفاده از تجزیه کلاستر. اولین کنفرانس راهکارهای دستیابی به توسعه پایدار. وزارت کشور، تهران.
کامروا، س.، بابائیان جلودار، ن. و باقری، ن. 1395. بررسی برخی ژنوتیپهای سویا (Glycine max L.) تحت تنش شوری. پژوهشنامه اصلاح گیاهان زراعی، 18: 57-63.
کریمی، ف.، بهمنیار، م. ع. و شهابی، م. 1391. تأثیر کاربرد گوگرد و کود دامی بر میزان روغن، پروتئین و برخی اجزای عملکرد کلزا در دو خاک آهکی. دانش کشاورزی و تولید پایدار. 22 (3): 71-84.
کریمینیا، آ. و شعبانپور، م. 1382. ارزیابی توان اکسایش گوگرد توسط میکروارگانیسمهای هتروتروف در خاکهای مختلف. علوم آبوخاک، 17 (1): 68-79.
کوهکن، ح. محمدی، ع. عالیشاه، ع. و هزارجریبی، ا. 1394. مطالعه روابط میان عملکرد و برخی از صفات زراعی لاینهای خالص سویا با استفاده از تجزیه علیت. پژوهشهای کاربردی زراعی، 28: 29-36.
Anandham, R., Sridar, R., Nalayini, P., Poonguzhali, S., Madhaiyan, M. and Tongmins, A. 2007. Potetial for plant growth promotion in groundnut (Arachis hypogaea L.) cv. ALR-2 by co-inoculation of sulfur-oxidizing bacteria and Rhizobium. Microbiological Research, 162 (2): 139-153.
Astolfi, S. and Sabrina, S. 2013. Adequate S supply protects barley plants from adverse effects of salinity stress by increasing thiol contents. Acta Physiology Plant, 35: 175-81.
Barter, D., Phillips, J. and Chandler, J. 2016. Unequal functional redundancy between the two Arabidopsis thaliana high-affinity sulphate transporters SULTR1; 1 and SULTR1; 2. New Phytology, 180: 608-619.
Bernstein, L. 2008. Osmotic adjustment of plant to saline media. Dynamic phase. American Journal of Botany, 50: 360-37.
Bloem, E., Haneklaus, S. and Schnug, E. 2015. Milestones in plant sulfur research on sulfur induced resistance (SIR) in Europe. Plant Science, 5:779- 791.
Boem, F. H. G., Prystupa, P. and Ferraris, G. 2007. Seed number and yield determination in sulfur deficient soybean crops. Plant Nutrition, 30: 93-102.
Cao, M. J., Wang, Z., Zhao, Q., Mao, J. L., Speiser, A. and Wirtz, M. 2014. Sulfate availability affects ABA levels and germination response to ABA and salt stress in Arabidopsis thaliana. Plant Journal, 77: 604–615.
Devi, K. N., Singh, L. N. K., Singh, M. S., Singh, S. B. and Singh, K. K. 2012. Influence of sulfur and boron fertilization on yield, quality, nutrient uptake and economics of soybean (Glycine max) under upland conditions. Journal of Agricultural Science, 4 (4): 421-431.
FAO. 2019. Fao statistic deviation, http://faostat.fao.org.
Henrique, S. B., Claudio, G. P. Pinto, R. and Destro, D. 2004. Path analyses under multicollineararity in soybean. Brezilian archives of Biology and Technology, 47: 669- 676.
Iqbal, S., Mahmood, T.,
Tahira,
Ali, M.,
Anwar, M. and Sarwar, M. 2003. Path coefficient analyses in different genotypes of soybean. Pakistan Journal Biology Science, 6 (12): 1085-1087.
Khan, N. A., Khan, M. I. R., Asgher, M., Fatma, M., Masood, A. and Syeed, S. 2014. Salinity tolerance in plants: revisiting the role of sulfur metabolites. Plant Physiology and Biochemistry, 2: 120-122.
Kurum, J. L., Ramli, U. S., Tang, M., Quant, P. A., Weselake, R. J. and Fawcett, T. 2013. Regulation and enhancement of lipid accumulation in oil crops: the use of metabolic control analysis for informed genetic manipulation. Europian Journal of Lipid Science and Technology, 115: 1239-1246.
Lin, B. 1998. The changes of fertilizer structure and effectiveness in China. Scientific and Technology, 3 (1): 12-27.
Luo, Q., Yu, B. and Liu. Y. 2009. Differential sensitivity to chloride and sodium ions in seedlings of Glysine max and G. soja under NaCl stress. Journal of Plant Physiology, 162: 1003-1012.
Nelson, D. W. and Sommers, L. P. 1986. Total carbon, organic carbon and organic matter. In: Page, A. L. ed. Methods of Analysis. American Society of Agronomy, 2: 539-579.
Olson, S. R. and Sommers, L. E. 1990. Phosphrous. In: Page A. L. Method of soil analysis. Part 2. 2nd Agron Monoger. ASA, Madison, WI, PP. 403-431.
Rahnema, A. 2013. Comparison the yield, yield component of canola varieties and relative resistance in south salinity soil of Khouzestan province. Journal of Applied Crop Research, 99: 70-80.
Sattar, A., Cheema, M. A., Wahid, M. A., Saleem, M. F. and Hassan, M. 2011. Interactive effect of sulfur and nitrogen on growth, yield and quality of canola. Crop and Enviroment, 2 (1): 32- 37.
Sevengor, S., Yasar, F., Kusvuran, S. and Ellialtioglu, S. 2011. The effect of salt stress on growth, chlorophyll content, lipid peroxidation and antioxidative enzymes of pumpkin seedling. African Journal of Agricultural Research, 6 (21): 4920-4924.
Singh, J. and Yadava, H. S. 2000. Factors determining seed yield in early generation of soybean. Crop Research Hisar, 20: 239-243.
Tajalli, T., Bagheri, A. R. and Hosseini, M. 2011. Effect of salinity on yield and yield components of five soybeans cultivar. Journal of Crop Ecophysiology, 3: 77-90.
Tunkturk, M. and Ciftci, V. 2007. Relationships between yield and some yield components in soybean (Glycine max L.) cultivars by using correlation and path analysis. Pakistan Journal of Botany, 39(1): 81-84.
Verma, C. K., Prasad, K. and Yadava, D. 2012. Studies on response of sulfure, zinc and boron levels on yield, economics and nutrients uptake of mustard (Brassica napus L.). Crop Research, 44 (1): 75-78.
Yadegari, M. and Barzegar, R. 2010. Effect of sulfur and thiobacillus on the absorption of nutrients, vegetative growth and essential oil production In Melissa officinalis L. Journal of Herbal Drugs, 1: 35-40.