امیریوسفی، م.، تدین، م. ر. و ابراهیمی، ر. 1399. اثر کودهای زیستی و شیمیایی بر برخی صفات فیزیولوژیک، اجزای عملکرد و عملکرد گیاه کینوا. مجله تولید و فرآوری محصولات زراعی و باغی، 10 (2): 17-1.
حمزه، ح.، اصغری، ع.، محمدی، س. ا.، سفالیان، ا. و محمدی، س. 1397. اثر تغییرات صفات فنولوژیک و تخصیص مواد فتوسنتزی در شرایط متفاوت رطوبتی بر عملکرد دانه گندم نان. مجله تنشهای محیطی در علوم زراعی، 11 (4): 816-803.
رشیدی، ف. و مجیدی، م. م. 1395. تحلیل ارتباط ویژگیهای فنولوژیک، مورفولوژیک و عملکرد دانه در ژنوتیپهای چهار گونه جنس براسیکا در شرایط تنش و عدم تنش خشکی. مجله تولید و فرآوری محصولات زراعی و باغی، 6 (19): 34-15.
سپهوند ، ن.، سرهنگی، م.، مهرابی ، ر. و مصطفوی، خ.، 1394. بررسی تنوع ژنتیکی مورفوتیپهای کینوا با استفاده از نشانگر مولکولی ریزماهواره. ژنتیک نوین، 10 (1): 122-115.
سیفی، س. ا.، رمضانپور، س. س.، سلطانلو، ح.، صالحی، م. و سپهوند، ن.، 1394. بررسی برخی صفات مورفولوژیک مرتبط با عملکرد و زودرسی در ارقام اصلاحشده کینوا (.Chenopodium quinoa Willd). نشریه تولید گیاهان زراعی، 8 (2): 169-153.
کریمی مقدم، ش. 1398. ارزیابی سازگاری و تنوع مرفوتیپهای کینوا از طریق نشانگرهای مرفولوژیکی و ریزماهوارهای در شرایط مختلف رطوبتی. پایاننامه کارشناسیارشد. دانشگاه بوعلی سینا. 98 صفحه.
مولائی، ع. و باقری، م. 1398. مقایسه عملکرد ژنوتیپهای کینوا در شهرکرد. شانزدهمین کنگره ملی علوم زراعت و اصلاح نباتات ایران. 7-5 بهمن 1398. دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان، صفحات 4-1.
Afiah, S. A., Hassan, W. A. and Kady, A. Al. 2018. Assessment of six quinoa (Chenopodium quinoa Willd.) genotypes for seed yield and its attributes under toshka conditions. Zagazig Journal of Agricultural Research, 45 (6): 2281-2294.
Bhargava, A., Shukla, S. and Ohri, D. 2007. Genetic variability and interrelationship among various morphological and quality traits in quinoa (Chenopodium quinoa Willd.). Field Crops Research, 101 (1): 104-116.
Bhargava, A., Shukla, S. and Ohri, D. 2012. Implications of direct and indirect selection parameters for improvement of grain yield and quality components in (Chenopodium quinoa Willd.) International Journal of Plant Production, 2 (3): 183-192.
De Santis, G., D’ambrosio, T., Rinaldi, M. and Rascio, A. 2016. Heritabilities of morphological and quality traits and interrelationships with yield in quinoa (Chenopodium quinoa Willd.) genotypes in the Mediterranean environment. Journal of Cereal Science, 70: 177-185.
Elsohaimy, S., Refaay, T. and Zaytoun, M. 2015. Physicochemical and functional properties of quinoa protein isolate. Annals of Agricultural Sciences, 60 (2): 297-305.
FAO, 2011. Quinoa is an ancient crop to contribute to world food security. From http://www.fao.org/quinoa-2013/publications/detail/en/item/202738/icode.
Jacobsen, S. E., Liu, F. and Jensen, C. R. 2009. Does root-sourced ABA play a role for the regulation of stomata under drought in quinoa (Chenopodium quinoa Willd.). Scientia Horticulture, 122: 281-287.
Mohyuddin, S. G., Riaz, A., Qamar, A., Ali, S. H., Hu, C., Wu, L., YU, T. and Ju, X. H. 2019. Quinoa is beneficial to the comprehensive nutritional value of potential health. Pakistan Journal of Science, 71 (2): 69-74.
Prager, A., Munz, S., Nkebiwe, P., Mast, B. and Graeff, S. 2018. Yield and quality characteristics of different quinoa (Chenopodium quinoa Willd.) Cultivars are grown under field conditions in southwestern Germany. Agronomy, 8 (197): 1-19.