اصلانی، م.، و سوری، م. ک. 1392. بررسی اثرات کاربرد چند کود شیمیایی با بنیان آمینواسید بر رشد اولیه گیاه اسفناج. هشتمین کنگره علوم باغبانی، همدان 7-9 شهریورماه، 559 صفحه.
امیدبیگی، ر. 1384. تولید و فرآوری گیاهان دارویی، جلد دوم. انتشارات آستان قدس رضوی، 438 صفحه.
خلیلیمحله، ج.، رضادوست، س. و رشدی، م. 1385. اثرات مصرف برگی عناصر ریزمغذی آهن، روی و منگنز بر خصوصیات کمی و کیفی سورگوم اسپیدفید در کشت دوم در خوی، نهمین کنگره زراعت و اصلاح نباتات ایران، پردیس ابوریحان، دانشگاه تهران، صفحه 80.
زرگری، ع. 1369. گیاهان دارویی. جلد چهارم. چاپ اول. انتشارات دانشگاه تهران، 618 صفحه.
سوری، م. ک.، اسیلان، ک. س.، رومهلد، ف. و ناییجی، م. 1391. مقایسه اثرات ممانعتکـنندگی کلرید پتاسـیم، کلـرید آمونـیم و دیمتیل پیرازول فسفات بر فرآیند نیتریفیکاسیون در خاک، فصلنامه علوم و تکنولوژی محیطزیست، 14 (3): 10-1.
ملکوتی، م. ج. و طهرانی، م. م. 1384. نقش ریزمغذیها در افزایش عملکرد و بهبود کیفیت محصولات کشاورزی، عناصر خرد با تأثیر کلان، چاپ سوم، انتشارات دانشگاه تربیت مدرس، 398 صفحه.
ملکوتی، م. ج.، کشاورز، پ. و کریمیان، ن. ع. 1387. روش جامع تشخیص و توصیه بهینه کودی در راستای تولید پایدار. چاپ هفتم با بازنگری کامل. انتشارات دانشگاه تربیت مدرس، 755 صفحه.
Amin, A. A., Gharib, F. A. E., El-Awadia, M. and Rashad, E. S. M. 2011. Physiological response of onion plants to foliar application of putrescine and glutamine. Scientia Horticulturae, 129: 353-360.
Atilio, J. B. and Causin, H. F. 1996. The central role of amino acids on nitrogen utilization and plant growth. Journal of Plant Physiology, 149 (3): 358-362.
Cakmack, I. 2002. Plant nutrition research: Priorities to meet human needs for food in sustainable ways. Plant and Soil, 247: 3-24.
Elabdeen, A. Z. and Metwally, A. M. 1982. Effect of foliar spraying with Mn, Fe, Zn and Cu on the quality of tomato and pepper. Agricultural Research Review, 60: 143-164.
El-Lebodi, A., El-Gala, A. M. and Sakr, A. A. 1976. Growth and nutritional status of tomato subjected to foliar spray with certain nutrient solution. Agricultural Research Review, 54: 109-127.
Epstein, E. and Bloom, A. J. 2005. Mineral Nutrition of Plants: Principles and Perspectives. 2nd edn. Sunderland, MA, USA. P 380.
Garcia, A. L., Madrid, R., Gimeno, V., Rodriguez-Ortega, W. M., Nicolas, N. and Garcia-Sanchez, F. 2011. The effects of amino acids fertilization incorporated to the nutrient solution on mineral composition and growth in tomato seedlings. Spanish Journal of Agricultural Research, 9 (3): 852-861.
Ghasemi, S., Khoshgoftarmanesh, A. H., Hadadzadeh, H. and Jafari, M. 2012. Synthesis of iron-amino acid chelates and evaluation of their efficacy as iron source and growth stimulator for tomato in nutrient solution culture. Journal of Plant Growth Regulation, 31 (4): 498-508.
Ghoname, A. A., El-Bassiouny, A. M., Abdel-Mawgoud, A. M. R., El-Tohamy, W. A. and Gruda, N. 2012. Growth, yield and blossom-end rot incidence in bell pepper as affected by phosphorus level and amino acid applications. Gesunde Pflanzen, 64 (1): 64:29-37.
Jeppsen, R. B. 1991. Mineral Supplementation in Plants Via Amino Acid Chelation. American Chemical Society, Chapter 25, pp 320-331.
Marschner, H. 1995. Mineral nutrition of higher plants. 2nd edition. Academic Press, London.
Näsholm, T., Kielland, K. and Ganeteg, U. 2009. Uptake of organic nitrogen by plants. New Phytology, 182: 31-48.
Randall, G. W. and Hoeft, R. G. 1988. Placement methods for improved efficiency of P and K fertilizers: A Review Journal of Production Agriculture, 1 (1): 70-79.
Sekhon, B. S. 2003. Chelates for Micronutrient Nutrition among Crops. Resonance, 8: 46-53.
Shaheen, A. M., Rizk, F. A., Habib, H. A. M. and Abdel Baky, M. 2010. Nitrogen soil dressing and foliar spraying by sugar and amino acids as affected the growth, yield and its quality of onion plant. Journal of American Science, 6 (8): 420-427.
Tegeder, M. 2014. Transporters involved in source to sink partitioning of amino acids and ureides: opportunities for crop improvement. Journal of Experimental Botany, 65 (7): 1865-1878.
Tegeder, M. and Rentsch, D. 2010. Uptake and partitioning of amino acids and peptides. Molecular Plant, 3 (6): 997-1011.