امیدبیگی، ر. 1388. تولید و فرآوری گیاهان دارویی (جلد اول)، انتشارات آستان قدس رضوی. مشهد، 347 صفحه.
حسندخت، م. ر. 1391. تکنولوژی پرورش سبزیها. انتشارات سلسله، 576 صفحه.
شکرپور، م.، محمدی، س. ا.، مقدم، م.، ضیایی، س. ع. و جوانشیر، ع. 1387. تجزیه ارتباط نشانگرهای مورفولوژیکی، بیوشیمیایی و نشانگرهای مولکولی AFLP در گیاه دارویی ماریتیغال (Silybum marianum L.). فصلنامة علمی.پژوهشی تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران، 24 (3): 292-278.
علایی طالقانی، م. 1390. ژئومورفولوژی ایران. نشر قومس، چاپ دوم، 240 صفحه.
قهرمان، ا. 1375. فلور رنگی ایران. موسسه تحقیقات جنگل ها و مراتع کشور. تهران. شماره 2389. کد 148.
مظفریان، و. 1386. فرهنگ نامهای گیاهان ایران. انتشارات مؤسسه فرهنگ معاصر. 756 صفحه.
ﻣﻠﮑﻮﺗــﯽ، م. ج. و رﯾﺎﺿــﯽ ﻫﻤﺪاﻧﯽ. س. ع. 1370. ﮐﻮدﻫﺎ و ﺣﺎﺻﻠﺨﯿﺰی ﺧﺎک. اﻧﺘﺸﺎرات ﻣﺮﮐﺰ ﻧﺸﺮ داﻧﺸﮕﺎﻫﯽ، ﺗﻬﺮان، 800 ﺻﻔﺤﻪ.
ورمقانی، ص.، محمدپور، م.، جعفری، ه. 1387. ﺗأﺛﯿﺮ اﻗﻠﯿﻢ ﺑﺮ ﻣﯿﺰان ﻋﻨﺎﺻﺮ ﻣﻌﺪﻧﯽ ﮔﯿﺎﻫﺎن ﻣﺮﺗﻌﯽ اﺳﺘﺎن اﯾﻼم. پژوهش و سازندگی در منابع طبیعی، 79: 72-79.
Aliotta, G., Aceto, S., Farina, A., Gaudio, L., Rosati, A., Sica, M. and Parente, A. 2004. Natural history, cultivation and biodiversity assessment of Asparagus. In: Res Adv in Agric and Food Chem, Global Research. Network, Kerala, India, pp: 1.12.
Benincasa, P., Tei, F. and Rosati, A. 2007. Plant density and genotype effects on wild asparagus (Asparagus acutifolius L.) spear yield and quality. Hortscience, 42 (5): 1163-1166.
Benson, L. H. 1982. Sex influences on foliar trait morphology in asparagus. Hortscience, 17: 625-627.
Bremner, J. M. 1965. Total nitrogen. In: Methods of Soil Analysis; eds, Black, C. A. Evans, D. D. White, I. L. Ensminger, L. E. and Clark, F. E., Agronomy Monograph 9, Part 2, pp. 1149-1178.
Drost, D. T. 1997. Asparagus. In: Wien, HC. (ed) The Physiology of Vegetable Crops (pp 621.651). CAB International, Wallingford, New York.
Figueiredo, A. C., Barroso, J. G., Pedro, L. G. and Scheffer, J. J. C. 2008. Factors affecting secondary metabolite production in plants: volatile components and essential oils. Flavour and Fragrance Journal, 23 (4): 213-226.
Ghahreman, A. 1997. Flora of Iran in natural color. Research Institute of Forests and Rangelands, Tehran. Number 2389. Cod 148.
Hamada, A. M. and EL.enany, A. E. 1994. Effect of NaCl salinity on growth, pigment and mineral element contents, and gas exchange of broad bean and pea plants. Biologia Plantarum, 36: 75-81.
Joshi, S. G. 2003. Medicinal plants. Oxford and IBH publishing Co. Put. Ltd. Neu Dehli, 318 pp.
Molina, M., Pardo.de.Santayana, M., Garcia, E., Aceituno.Mata, L., Morales, R. and Tardio, J. 2012. Exploring the potential of wild food resources in the Mediterranean region: natural yield and gathering pressure of the wild asparagus (Asparagus acutifolius L.). Spanish Journal of Agricultural Research, 10 (4): 1090-1100.
Nichols, M. A. and Woolley, D. 1985. Growth studies with asparagus. In: Lougheed, E.C. and Tiessen, H. (eds) Proceeding of the 6th International Asparagus Symposium. University of Guelph, Guelph, Ontario, Canada, pp: 287-289.
Rechineer, K. H. 1982. Flora Iranica. Liliaceae, No. 151. pp 1-31.
Rubalzky, V. E. and Yamaguchi. M. 1997. World Vegetables, Production and Nutritive Values. 2nd Edition. Chapman and Hall. New York, 844 pp.
Sarabi, B., Hassandokht, M. R., Hassani, M. E., Ramak.Masoumi, T. and Rich, T. 2010. Evaluation of genetic diversity among some Iranian wild asparagus populations using morphological characteristics and RAPD markers. Scientia Horticulturae, 126: 1-7.
Shannon, M. C. and Grieve, C. M. 1999. Tolerance of vegetable crops to salinity. Scientia Horticulturae, 78: 5-38.
Sharma, S. 1996. Applied multivariate techniques. John Wiley and Sones, Inc., USA, 493 pp.
Stajner, N., Bohanec, B. and Jakse, M. 2002. In vitro propagation of Asparagus maritimus . A rare Mediterranean salt.resistant species. Plant Cell, Tissue and Organ Culture, 70: 269-274.
Tabachnick, B. L. and Fidell, S. 2000. Using multivariate statistics. A pearson education company, Needham Heights, USA, 966 pp.
TerBraak, C. J. F. and Smilauer, P. 2001. CANOCO Reference Manual and User's Guide to Canoco for Windows. Software for Canonical Community Ordination (version 4.5). Centre for Biometry Wageningen (NL) and Microcomputer Power (Ithaca NY, USA), 352 pp.
Wien, H. C. 1997. The Physiology of Vegetable Crops. Oxford, Newyork, CAB International, pp 662.