رنجبر، ح.، حسنپور، م.، عسگری سرچشمه، م. ع.، سمیعزاده لاهیجی، ح. ا. و بنی اسدی، ع. 1386. بررسی تأثیر تیمارهای کلریدکلسیم، آب گرم و پوشش پلیاتیلن بر روی عمر انبارمانی و کیفیت میوه انار (رقم ملس ساوه). فصلنامه علوم و صنایع غذایی ایران، 4 (2): 9-1.
رنجبر، و. ا.، اسدی، ی.، حسینینیا، م. ا. و بهزادی شهر بابکی، ح. 1383. راهنمای انار (کاشت، داشت و برداشت). نشر آموزش کشاورزی، 154 صفحه.
شاکری، م.، میرحسینی، م. ر. و دهقانی، ف. 1386. بررسی و تعیین روشهای کنترل پوسیدگی میوه انار در انبار. پژوهش و سازندگی در زراعت و باغبانی، 74: 171-165.
طلایی، ع.، عسگری سرچشمه، م. ع.، بهادران، ف. و شرافتیان، د. 1383. مطالعه آثار تیمارهای آب گرم و پوشش پلیاتیلن بر روی عمر انبارمانی و کیفیت میوه انار (رقم ملس ساوه). مجله علوم کشاورزی ایران، 35 (2): 377-369.
عزیزی، ز. 1389. اثر کلریدکلسیم، اسید سالیسیلیک و نوع بستهبندی بر عمر قفسهای و برخی ویژگیهای کیفی سه رقم تجاری فلفل دلمهای گلخانهای (C. annuum L.). پایاننامه کارشناسیارشد باغبانی دانشکده کشاورزی، دانشگاه بوعلی سینا. 138 صفحه
مستوفی، ی. و اصغری مرجانلو، ا. 1389. تأثیر پرتوتابی با UV-C بر کنترل پوسیدگی خاکستری و کیفیت پس از برداشت توتفرنگی (سلوا). مجله علوم باغبانی ایران، 41 (1): 46-39.
مقومی، م. 1391. مطالعه ویژگیهای کیفی آریل انار ارقام ملس ساوه و مویار تحت تأثیر برخی تیمارهای پس از برداشت. پایاننامه دکتری باغبانی دانشکده پردیس کشاورزی و منابع طبیعی، دانشگاه تهران. 186 صفحه
میرجلیلی، ع. 1381. شناخت انار. نشر آموزش کشاورزی. 235 صفحه.
ودادی، س. و ناصریان، ب. 1383. تعیین دز مناسب پرتودهی جهت کاهش بار میکروبی زعفران. پژوهش و سازندگی در زراعت و باغبانی، 65: 57-53.
Alighourchi, H. and Barzegar, M. 2009. Some physicochemical characteristics and degradation kinetic of anthocyanin of reconstituted pomegranate juice during storage. Journal of Food Engineering, 90: 179-185.
Anand, P., Kulkarni, A., Somaradhya, M. and Soundar, D. 2004. Isolation and identification of a radical scavenging antioxidant punicalagin from pith and capillary membrane of pomegranate fruit. Food Chemistry, 214: 56-67.
Bakowska, A., Kucharska, A. Z. and Oszmianski, J. 2003. The effects of heating. UV irradiation, and storage on stability of the anthocyanin–polyphenol copigment complex. Food Chemistry, 81: 349-355.
Ben-Yehoshua, Sh., Rodov, R. V., Fishman, S. and Peretz, I. 1998. Packaging of ftuits and vegatables: Reducing condensation of water in Bell paper and mangoes. Acta Horticulturae, 464: 387-392.
D’Aquino, S., Palma, A., Schirra, M., Continella, A., Tribulato, E. and Malfa, S. L. 2010. Influence of film wrapping and fludioxonil application on quality of pomegranate fruit. Postharvest Biology and Technology, 55: 121-128.
Dierder, M. H., Aria, I. G. and Kader, A. A. 1998. Effect of carbon dioxide on anthocyanins, Phenylalanine Ammonialyase and Glucosyltransferase in the arils of stored pomegranates. Journal of American Society for Horticulture Science, 123 (1): 136-140.
Elyatem, S. M. and Kader, A. 1984.Post-harvest physiology and storage behaviour of pomegranate fruits. Scientia Horticulturae, 24: 287-298.
Erkan, M., Wang, C. Y. and Krizek, D. T. 2001. UV-C irradiation reduces microbial populations and deterioration in Cucurbita pepo fruit tissue. Environmental and Experimental Botany, 45: 1-9.
Erkan, M., Wang, S. Y. and Wang, C. Y. 2008. Effect of UV treatment on antioxidant capacity, antioxidant enzyme activity and decay in strawberry fruit. Postharvest Biology and Technology, 48: 163-171.
Gil, M. I., Tomas-Barberan, F. A., Hess-Pierce, B., Holcroft, D. M. and Kader, A. A. 2000. Antioxidant activity of pomegranate juice and its relationship with phenolic composition and processing. Journal of Agricultural and Food Chemistry, 48: 4581-4589.
Jaiswal, V., DerMarderosian, A. and Porter, J. R. 2010. Anthocyanins and polyphenol oxidase from dried arils of pomegranate (Punica granatum L.). Food Chemistry, 118: 11-16.
Kader, A. A., Chardas, A. and Elyatem, S. 1984. Responses of pomegranate to ethylene treatment and storage temperature. California Agriculture, 38: 14-15.
Lopez-Rubira, V., Conesa, A., Allende, A. and Artes, F. 2005. Shelf life and overall quality of minimally processed pomegranate arils modified atmosphere packaged and treated with UV-C. Postharvest Biology and Technology, 37: 174-185.
Mazza, G., Brouillard, R. 1990. The mechanism of copigmention of anthocyanins in aqueous solution. Phytochemistry, 29: 1097-1102.
Miguel, G., Fontes, C., Antunes, D., Neves, A. and Martins, D. 2004. Anthocyanin concentration of Assaria pomegranate fruits during different cold storage conditions. Journal of Biomedicine and Biotechnology, 5: 338-342.
Montero, T., Molla, E., Martin-Cabrejas, M. E. and Lopez-Andreu, F. J. 1998. Effect gibberellic acid on strawberry phenylanine-ammonia Lyase enzyme activites. Journal of Science and Food Agriculture, 77: 230-234.
Nanda, S., Sudhakar Rao, D. V. and Krishnamurthy, S. 2001. Effect of shrink film wrapping and storage temperature on the shelf life and quality of pomegranate fruits cv. Ganesh. Postharvest Biology and Technology, 22: 61-69.
Pala, C. U. and Toklucu, A. K. 2011. Effect of UV-C light on anthocyanin content and other quality parameters of pomegranate juice. Journal of Food Composition and Analysis, 24 (6):790-795.
Patil, S., Bourke, P., Frias, J. M., Tiwari, B. K. and Cullen, P. J. 2009. Inactivation of Escherichia coli in orange juice using ozone. Innovative Food Science and Emerging Technologies, 10: 551-557.
Shama, G. and Alderson, P. 2005. UV hormesis in fruits: a concept ripe for commercialisation. Food Science and Technology, 16 (4): 128-136.
Stensvand, A. 1998. Evaluation of new fungicides and a biocontrol agent against grey mould in strawberry. Annals Applied Biology, 19: 70-71.
Villarreal, N. M., Martinez, G. A. and Civello, P. M. 2009. Influence of plant growth regulators on polygalacturonase expression in strawberry fruit. Plant Science, 176: 749-757.