احمدی، ک.، قلیزاده، ح.، عبادزاده، ح.، حاتمی، ف.، حسینپور، ر.، کاظمیفرد، ر. و عبدشاه، ه. 1395. آمارنامه کشاورزی سال 1394 (جلد سوم: محصولات باغبانی). انتشارات وزارت جهاد کشاورزی، تهران. 240 صفحه.
امام، ی. و زواره، م. ۱۳۸۴. تحمل خشکی در گیاهان عالی (تحلیلهای ژنتیکی، فیزیولوژیکی و زیستشناختی مولکولی). (ترجمه). مرکز نشر دانشگاهی، تهران. 194 صفحه.
داشآقا، ز.، مظاهری تیرانی، م. و قاسمی خوراسگانی، م. 1393. اثر سالیسیلیک اسید بر برخی پارامترهای رشد و بیوشیمیایی گیاه گندم و ذرت تحت تنش شوری در شرایط آزمایشگاهی. مجله تولید و فرآوری محصولات زراعی و باغی، 4 (11): 215-207.
سعیدیپور، س. 1394. بررسی تأثیر تنش شوری بر پتانسیل اسمزی، میزان غلظت قندها و پروتئینهای محلول در رقمهای مختلف برنج در مرحله گیاهچهای. نشریه پژوهشهای کاربردی زراعی، 28 (4): 8-1.
شمسالدین سعید، م. و فرحبخش، ح. 1388. اثر تنش شوری بر عملکرد و برخی صفات زراعی و فیزیولوژیک دو هیبرید ذرت در منطقه کرمان. مجله تولیدات گیاهی، 32 (1): 25-13.
صفرنژاد، ع. و حمیدی، ح. ۱۳۸۷. بررسی ویژگیهای مورفولوژی رازیانه (Foeniculum vulgare Mill.) تحت تنش شوری. دو فصلنامه تحقیقات ژنتیک و اصلاح گیاهان مرتعی و جنگلی ایران، ۱۶ (۱): 140-125.
گریگوریان، و.، جوادی صابر، ج.، کسرایی، ر.، مطلبی آذر، ع. و دژمپور، ج. 1381. تعیین تحمل به شوری کلرور سدیمی در دانهالهای چند رقم بادام. مجله علوم و فنون باغبانی ایران، 3 (2-1): 14-1.
مومنپور، ع.، ایمانی، ع.، بخشی، د. و رضایی، ح. ۱۳۹۴. ارزیابی خصوصیات رشدی و غلظت عناصر غذایی در چهار رقم بادام پیوند شده روی پایه GF677 تحت تنش شوری. مجله علوم باغبانی ایران، 46 (3): 427-409.
مومنی، ن.، آروین، م. ج.، خواجویینژاد، غ.، کرامت، ب. و دانشمند، ف. 1391. تأثیر کلریدسدیم و سالیسیلیک اسید بر سیستم دفاع آنتیاکسیدانی در گیاه ذرت (Zea mays L.). مجله زیستشناسی گیاهی، 4 (14): 34-23.
نورانیآزاد، ح. و حاجیباقری، م. 1387. تأثیر تنش شوری بر روی برخی از ویژگیهای فیزیولوژیک گیاه شوید (Anethum graveolens L.). مجله بومشناسی گیاهان زراعی (دانش نوین کشاورزی)، 4 (12): 100-93.
Ashraf, M. and Foolad, M. R. 2007. Roles of glycine betaine and proline in improving plant abiotic stress resistance. Environmental and Experimental Botany, 59: 206-216.
Bartles, D. and Sunkar, R. 2005. Drought and salt tolerance in plants: A review. Plant Science, 24: 23-58.
Bates, L. 1973. Rapid determination of free proline for water stress studies. Plant and Soil, 39: 205- 207.
Buege, J. A. and Aust, S. D. 1978. Microsomal lipid peroxidation. Methods Enzyme, 52: 302-310.
Chartzoulakis, K., Loupassaki, M., Bertaki, M. and Androulakis, I. 2002. Effect of NaCl salinity on growth, ion content and CO2 assimilation rate of six olive cultivars. Scientia Horticulturae, 96: 235-247.
Dadashi, M. R., Majidi Heravan, I., Soltani A. and Noorinia, A. A. 2007. Evaluation of different genotypes of barley to salinity salt stress. Journal of Agricultural Science, 13 (1): 181-190.
Flowers, T. J. and Flowers, S. A. 2005. Why does salinity pose such a difficult problem for plant breeders? Agricultural Water Management, 78: 15-24.
Greenway, H. and Munns, R. 1980. Mechanisms of salt tolerance in nonhalophytes. Annual Review of Plant Physiology, 31: 149-190.
Haq, M. and Khan, M. F. A. 1971. Reclamation of saline and alkaline soil by growing kallar grass. The Nucleus, 8 (4): 139-144.
Ibrahim, H. I. M. 2016. Tolerance of two pomegranates cultivars (Punica granatum L.) to salinity stress under hydroponic culture conditions. Journal of Basic and Applied Scientific Research, 6 (4): 38-46.
Karlidag, H., Yildirim, E. and Turan, M. 2011. Role of 24-epibrassinolide in mitigating the adverse effects of salt stress on stomatal conductance, membrane permeability, and leaf water content, ionic composition in salt stressed strawberry (Fragaria×ananassa). Scientia Horticulturae, 130: 133-140.
Kochert, A. G. 1978. Carbohydrate determination by the phenol- sulfuric acid method. In: Hellebust J. A., Craigie, J. S. (ed.), Handbook of Phycological Methods: Physiological and Biochemical Methods. Cambridge University Press, London, p. 96-97.
Leul, M. and Zhou, W. J. 1999. Alleviation of waterlogging damage in winter rape by uniconazole application: effects on enzyme activity, lipid peroxidation and membrane integrity. Plant Growth Regulation, 18 (1): 9-14.
Llusia, J., Penuelas, J. and Munne-Bosch, S. 2005. Sustained accumulation of methyl salicylate alters antioxidant protection and reduces tolerance of holm oak to heat stress. Physiologia Plantarum, 124: 353-361.
Meirs, S., Philosophhadas, S. and Aharoni, N. 1992. Ethylene increased accumulation of fluorescent lipid- peroxidation products detected during Parsley by a newly developed method. Journal of the American Society for Horticultural Science, 117: 128-132.
Munns, R. and Passioura, J. B. 1984. Effect of prolonged exposure to NaCl on the osmstic pressure of leaf xylem sap from intact, transpiring barley plants. Australian Journal of Plant Physiology, 11 (6) 497-507.
Munns, R. and Tester, M. 2008. Mechanisms of Salinity Tolerance. Annual Review of Plant Biology, 59: 651-81.
Muthukumarasamy, M., Gupta, S. D. and Panneerselvam, R. 2000. Influence of triadimefon on the metabolism of NaCl stressed radish. Biologia Plantarum, 43: 67-72.
Naeini, M. R., Khoshgoftarmanesh, A. H. and Fallahi, E. 2006. Partitioning of chlorine, sodium, and potassium and shoot growth of three pomegranate cultivars under different levels of salinity. Journal of Plant Nutrition, 29: 1835-1843.
Neocleous, D. and Vasilakakis, M. 2007. Effect of NaCl stress on red raspberry (Rubus idoeus L. Autumn Bliss). Scientia Horticulturae, 112: 282-289.
Nieman, R. H. and Clarc, R. A. 1973. Interactive effects of salinity and phosphorous nutrition on the concentration of phosphate and phosphate esters in mature corn leaves. Plant Physiology, 57: 157-161.
Okhovatian-Ardakani, A. R., Mehrabanian, M., Dehghani, F. and Akbarzadeh, A. 2010. Salt tolerance evaluation and relative comparison in cuttings of different pomegranate cultivars. Plant, Soil and Environment, 56 (4): 176-185.
Parvaiz, A. and Satyawati, S. 2008. Salt stress and phyto- biochemical responses of plants- a review. Plant, Soil and Environment, 54: 88-99.
Rahmani, A., Daneshvar, H. A. and Sardabi H. 2003. Effect of salinity on growth of two wild almond species and two genotypes of the cultivated almond species (P. dulcis). Iranian Journal of Forest and Poplar Research, 11 (1): 202-208.
Rao, G. G. and Rao, G. R. 1981. Pigment composition chlorophyllase activity in pigeon pea (Cajanus indicus Spreng) and Gingelley (Sesamum indicum L.) under NaCl salinity. Indian Journal Experimental Biology, 19: 768-770.
Rosa- Ibara, M. D. L. and Maiti, R. K. 1995. Biochemical mechanism in glossy sorghum lines for resistance to salinity stress. Journal of Plant physiology, 146: 515-519.
Sairam, R. K. and Srivastava, G. C. 2002. Changes in antioxidant activity in sub-cellular fractions of tolerant and susceptible wheat genotypes in response to long term salt stress. Plant Science, 162 (6): 897-904.
Singh, D. N., Masood, A. M. and Basu, D. S. 2000. Genetic variation in dry matter partitioning in shoot and root influences of chickpea to drought. Third International Crop Science Congress, 17-22 August, Hamburg, Germany.
Singh, S. K, Sharma, H. C., Goswami, A. M., Datta, S. P. and Singh, S. P. 2000. In vitro growth and leaf composition of grapevine cultivars as affected by sodium chloride. Biologia Plantarum, 43 (2): 283-286.
Volkmar, K. M., Hu, H. and Stephun, H. 1997. Physiological responses of plants to salinity: A review. Canadian Journal of Plant Science, 78: 19-27.
Wang, W. B., Kim Y. H., Lee H. S., Kim K. Y., Deng X. P. and Kwak S. S. 2009. Analysis of antioxidant enzyme activity during germination of alfalfa under salt and drought stresses. Journal of Plant Physiology and Biochemistry, 47: 570-577.
Wang, Y. and Nil, N. 2000. Changes in chlorophyll, ribulose biphosphate carboxylase- oxygenase, glycine betaine content, photosynthesis and transpiration in Amaranthus tricolor leaves during salt stress. Journal of Horticultural Science and Biotechnology, 75: 623-627.
Wittenmayer, L. and Merbach, W. 2005. Plant responses to drought and phosphorus deficiency: Contribution of phytohormones in root-related processes. Journal of Plant Nutrition and Soil Science, 168 (4): 531-540.
Younis, M. E., El-Shahaby, O. A., Abo-Hamed, S. A, Ibrahim, A. H. 2000. Effects of water stress on growth, pigments and 14CO2 assimilation in three sorghum cultivars. Agronomy and Crop Science, 185: 73-82.