اسدی، ل.، سلگی، م. و ولیزاده کاجی، ب. 1395. بررسی تغییرات غلظت آنتوسیانین بر عمر گلجایی گل شاخه بریده میخک. پایاننامه کارشناسیارشد، دانشگاه اراک. 110 صفحه.
اشرف منصوری، آ. و معلمزاده، ا. 1395. اسانسها و نقش آنها در کاهش ضایعات پس از برداشت گلهای شاخه بریده. پنجمین کنفرانس بینالمللی پژوهش در علوم و تکنولوژی لندن انگلستان.
سلگی، م. 1388. بررسی تأثیر نانوذرات نقره و اسانسهای آویشن باغی و آویشن شیرازی بر شاخصهای کیفی گل شاخه بریده ژربرا، رساله دکترای اصلاح گل و گیاهان زینتی، دانشگاه تهران. 220 صفحه.
شفیعی، م. و آزادی پ. 1399. مجموعه نشریات تجارب دنیا در بخش کشاورزی و منابع طبیعی؛ مقایسه گل و گیاهانزینتی در ایران با سایر کشورها (شماره 9). نشر آموزش کشاورزی، 40 صفحه.
موسوی، م.، نقشبندحسنی، ر.، زارع حقی، د. و طباطبایی، س. 1393. اثر اسید اگزالیک بر عمر گلجایی و برخی از صفات فیزیولوژیکی گل شاخه بریده رز. پایاننامه کارشناسیارشد، دانشگاه تبریز. 130 صفحه.
Aman, M. 2014. Postharvest loss estimation of cut rose (Rosa hybrida) flower farms: Economic analysis in East Shoa Zone, Ethiopia. International Journal of Sustainable Economy, 6 (1): 82-95.
Arnon, D. I. 1949. Copper enzymes in isolated chloroplasts. Plant Physiology, 24: 1-15.
Koubaier H. B. H., Snoussi, A., Essaidi, I., Chaabouni, M. M., Thonart, P. and Bouzouita, N. 2014. Betalain and phenolic compositions, antioxidant activity of tunisian red beet (Beta vulgaris L. conditiva) roots and stems extracts. International Journal of Food Properties, 17 (9): 1934-1945.
Boo, H., Hwang, S., Bae, C., Park, S., Heo, B. and Gorinstein, S. 2012. Extraction and characterization of some natural plant pigments. Industrial Crops and Products, 40: 129-135.
Bhattacharjee, S. K. 1999. Postharvest biology and technology of cut flower: A review. Advances in Horticulture and Forestry, 7: 117-148.
Długosz-Grochowska, O., Kołton, A. and Wojciechowska, R. 2016. Modifying folate and polyphenol concentrations in Lamb's lettuce by the use of LED supplemental lighting during cultivation in greenhouses. Journal of Functional Foods, 26: 228-237.
Fardet, A., Rock, E. and Christian, R. 2008. Is the in vitro antioxidant potential of whole-grain cereals and cereal produces well reflected in vivo. Journal of Cereal Sciences, 48: 258-276.
Foyer, C. H., Lelandais, M., Edwards, E. A. and Mulineawx, P. M. 1991. The role of ascorbate in plants, interactions with photosynthesis and regulatory significance. In: Pell, E. J. and Steffen, K. L. (Eds). Current Topics in plant Physiology. Vol. 6. Active Oxygen Oxidative Stress and Plant Metabolism. Pp. 131-144. American Society of Plant Physiologists, Rockville, MD, USA.
Kumar, S. S., Manoj, P., Shetty, N. P., Prakash, M. and Giridhar, P. 2015. Characterization of major betalain pigments-gomphrenin, betanin and isobetanin from Basella rubra L. fruit and evaluation of efficacy as a natural colourant in product (ice cream) development. Journal of Food Science and Technology, 52: 4994-5002.
Kumbhar, A. V., Yamgar, S. V. and Pawar, A. U. 2015. Studied vase life of different genotypes of rose (Rosa Hybrida) grown under Polyhouse condition. Journal of Agriculture and Veterinary Science, 8 (8 Ver. I): 39-40.
Reid, M. S. and Jiang C. Z. 2012. Postharvest biology and technology of cut flowers and potted plants. Davis, California 95616, USA. 54 pp.
Scott, J., Rebeill, F. and Fletcher, J. 2000. Review: Folic acid and folates: The feasibility for nutritional enhancement in plant foods. Journal of the Science of Food and Agriculture, 80 (7): 795-824.
Sha, L., Ling, J., Chongying, W. and Chunyi, Z. 2013. Research advances in the functions of plant folates. Chinese Bulletin of Botany, 47 (5): 525-533.
Shohag, M. J. I., Wei, Y. Y., Yu, N., Zhang, J., Wang, K. and Patring, J. 2011. Natural variation of folate content and composition in spinach (Spinacia oleracea) germplasm. Journal of Agricultural and Food Chemistry, 59 (23): 12520-12526.
Teixeira da Silva. J. A. 2003. Cut flowers: Postharvest concidreations. Online Journal of Biological Sciences, 3 (4): 406-412.
Vulić, J. J., Ćebović, T. N., Čanadanović-Brunet, J. M., Ćetković, G. S., Čanadanović, V. M., Djilas, S. M. and Šaponjac, V. T. T. 2014. In vivo and in vitro antioxidant effects of beetroot pomace extracts. Journal of Functional Foods, 6: 168-175.
Wanger, G. J. 1979. Content and vacuole/extra vacuole desribution of nutral sugars, free amino acids and anthosyanins in protoplast. Plant Physiology, 64: 88-93.
Xu, D., Zuo, J., Fang, Y., Yan, Z., Shi, J., Gao, L., Wang, Q. and Jiang, A. 2021. Effect of folic acid on the postharvest physiology of broccoli during storage. Food Chemistry, 339: 127981.