کلیدواژه‌ها = روی
تعداد مقالات: 3
1. تأثیر کاربرد بقایای گندم (.Triticum aestivum L) و لوبیا (.Phaseolus vulgaris L) و سولفات روی بر عملکرد و برخی ویژگی‌های شیمیایی دانه گندم

دوره 11، شماره 1، بهار و تابستان 1398، صفحه 67-78

ابوالفضل باغبانی آرانی؛ سید علی محمد مدرس ثانوی؛ امیر کدخدایی؛ محمود محمدی


2. اثر ترکیبات کودی آغازگر بر رشد گیاهچه و برخی صفات مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی دو رقم لوبیا قرمز

دوره 10، شماره 2، پاییز و زمستان 1397، صفحه 157-167

فاطمه جعفرآبادی؛ شهاب مداح حسینی؛ اصغر رحیمی؛ احمد تاج آبادی پور


3. اثر کاربرد سطوح مختلف مس و روی بر برخی صفات رشدی، غلظت مس و روی و بازده و عملکرد اسانس ریحان (Ocimum basilicum L.‌)

دوره 6، شماره 2، پاییز و زمستان 1393، صفحه 33-47

حمایت عسگری لجایر؛ جواد هادیان؛ غلامرضا ثواقبی فیروزآبادی؛ بابک متشرع زاده