اسدیپور، ع.، امن زاده، ی.، صابر، س. و مقدسیان، م. 1379. بررسی فیتوشیمیایی اسانسSalvia mirzayaniiجمعآوری شده از منطقه بافت کرمان. اولین همایش بین المللی طب سنتی و مفردات پزشکی، تهران، 18-16 آبان: 197.
امیدبیگی، ر. 1388. تولید و فرآوری گیاهان دارویی. جلد اول. انتشارات آستان قدس رضوی.347 صفحه.
حاجبی، ع. و سلطانیپور، م. 1385. بررسی تأثیر محل جمعآوری و تیمارهای پیش رویشی بر صفات جوانهزنی بذر گونه دارویی مورتلخ (Salvia mirzayanii Rech. f. & Esfand) در استان هرمزگان. تحقیقات گیاهان دارویی و معطر، 22: 241-231.
جم زاد، ز. 1391. فلور ایران: تیره نعنا (Lamiaceae). موسسه تحقیقات جنگلها و مراتع کشور. 1074 صفحه.
سلطانیپور، م. ا. 1383. بررسی فنولوژی گونه دارویی مورتلخ در مناطق مختلف ارتفاعی استان هرمزگان. مجله پژوهش و سازندگی در منابع طبیعی، 65: 38-34.
سلطانیپور، م. ا. 1386. بررسی ارتباط عوامل اکولوژیک با پراکنش و فراوانی گونه دارویی Salvia mirzayanii در استان هرمزگان. تحقیقات گیاهان دارویی و معطر، 23: 225-218.
فیلهکش، ا.، اردکانی، ا.، سعادتی، ع. ر. و باقرآبادی، ح. 1389. نوروزک (Salvia leriifolia) گیاهی با پتانسیل اقتصادی مناسب برای اشتغالزایی در مناطق بیابانی. همایش ملی گیاهان دارویی و شناخت پتانسیلهای اقتصادی و اشتغالزایی آن، بیرجند، 12-11 خرداد، 109.
قهرمان، ا. 1378. فلور رنگی ایران. انتشارات مرکز تحقیقات جنگلها و مراتع ایران، .
مظفریان، و. 1375. فرهنگ نامهای گیاهان ایران انتشارات فرهنگ معاصر، 740 صفحه.
یوسفی، م.، ناظری، و. و میرزا، م. 1392. بررسـی بـرخی ویژگـیهای اکـولوژیک، مـورفولوژیـک و میزان اسـانس گیاه نـوروزک (Salvia leriifolia Benth.). تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران، 29: 175-157.
Adams, R. P. 1995. Identification of Essential Oil Components by Gas Chromatography/Mass Spectroscopy. Allured, Carol Stream, IL., pp 804
Aghaei, Y., Mirjalili, M. H. and Nazeri, V. 2013 Chemical diversity among the essential oils of wild population of Stachys lavenulifolia VAHL (Lamiaceae) from Iran. Chemistry and Biodiversity, 10: 262-273.
Azizi, A., Yan, F. and Honermeier, B. 2009. Herbage yield, essential oil content and composition ofthree oregano (Origanum vulgare L.) populations as affected by soil moisture regimes and nitrogen supply. Inductrial Crops and Products, 29: 554-561.
Baher, Z. F., Mirza, M., Ghorbanli, M. and Rezaii, M. B. 2002. The influence of water stress on plant height, herbal and essential oil yield and composition in Satureja hortensis L., Flavour and Fragrance Journal, 17: 275-277.
Bernath, J. 2002. Strategies and recent achievements in selection of medicinal and aromatic plants. Acta Horticulture, p. 576.
British Pharmacopoeia. 1993. Vol. 2, London: HMSO, 137-138.
Hadian, J., Nejad Ebrahimi, S., Mirjalili, M. H., Azizi, A., Ranjbar, H. and Friedt, W. 2011a. Chemical and genetic diversity of Zataria multiflora Boiss. Accessions growing wild in Iran. Chemistry and Biodiversity, 8: 176-188.
Hadian, J., Mirjalili, M. H., Kanani, M. R., Salehnia, A. and Ganjipoor, P. 2011b. Phytochemical and morphological characterization of Satureja khuzistanica Jamzad populations from Iran. Chemistry and Biodiversity, 8: 902-915.
Javidnia, K., Miri, R., Kamalinejad, M. and Nasiri, A. 2002. Composition of the essential oil of Salvia mirzayanii Rech. f. & Esfand from Iran. Flavour and Fragrance Journal, 17: 465-467.
Khajeh, M., Ghanbari, A., Panjehkeh, N., Kaykhaii, M., Mirmoghaddam, M. and Hashemi, H. 2010. The essential oil composition of Salvia mirzayanii. Journal of Essential Oil Bearing Plants, 13: 432-439.
Kharazian, N. 2014. Chemotaxonomy and flavonoid diversity of Salvia L. (Lamiaceae) in Iran. Acta Botanica Brasilica, 28: 281-292.
Rechinger, K. H. 1982. Salvia In: Flora Iranica, No. 150, Akademische Druch-u Verlagsantant Austria, p 345.
Standley, P. and Williams, L. 1973. Labiatae. Fieldiana Botany, 24: 237-317.
Stesevic, D., Ristic, M., Nikolic, V., Nedovic, M., Cakovic, D. and Satovic Z. 2014. Chemotype diversity of indigenous aalmatian sage (Salvia officinalis L.) populations in Montenegro. Chemistry and Biodiversity, 11: 101-114.
Tilman, D., Wedin, D. and Knopps, J. 1996. Productivity and sustainability influenced by biodiversity in grassland ecosystems. Nature, 379: 718-720.
Yamini, Y., Khajeh, M., Ghasemi, E., Mirza, M. and Javidnia, K. 2008. Comparison of essential oil compositions of Salvia mirzayanii obtained by supercritical carbon dioxide extraction and hydrodistillation methods. Food Chemistry, 108: 341-346.