آمارنامه کشاورزی. 1393. وزارت جهاد کشاورزی، جلد دوم. 379 صفحه.
تقینژاد کفشگری، ا.، هاشمی، س. ج. و طباطبایی، س. ی. 1390. بررسی برخی خواص کیفی پرتقال تامسون با پوشش سطحی کیتوزان و قارچکش طی دوره انباری. بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی. تهران، دانشگاه صنعتی شریف.
خاورینژاد، ر. ع. و نجفی، ف. ف. (1378). فیزیولوژی گیاهی عملی. انتشارات امید. 184 صفحه.
خلیقی، ا. 1376. گلکاری؛ پرورش گیاهان زینتی ایران. انتشارات روزبهان. 392 صفحه.
زندی، ف.، قلمبران، م. ر. و فرانسواز، ب. ۱۳۹۳، تأثیر نانوذرات کیتوزان بر طول عمر و فعالیت آنزیمهای آنتیاکسیدان در گل شاخه بریده ژربرا، اولین کنگره ملی گل و گیاهان زینتی ایران، کرج، پژوهشکده ملی گل و گیاهان زینتی ایران.
سلگی، م. 1388. بررسی تأثیر نانوذرات نقره و اسانسهای آویشن باغی و آویشن شیرازی بر شاخصهای کیفی گل شاخه بریده ژربرا. رساله دکترای اصلاح گل و گیاهان زینتی، دانشگاه تهران. 191 صفحه.
سلگی، م. و تقیزاده، م. 1394. بررسی تغییرات فیزیکوشیمیایی گلهای شاخه بریده رز و میخک تیمار شده با ترکیبات شیمیایی مختلف. طرح پژوهشی، دانشگاه اراک. 87 صفحه.
سلگی، م. و تقیزاده، م. 1394. تأثیر نانوذرات نقرۀ بیولوژیک بر رشد باکتریهای موجود در محلولهای نگهدارنده و افزایش عمر گلجایی گل شاخه بریدنی رز رقم "وایت نااُمی". علوم باغبانی ایران، 46 (3): 439-429.
سلگی، م. و تقیزاده، م. 1396. اثر نیترات نقره، تیمول، نانوذرات نقره سبز و کیتوزان بر عمر گلجایی گل شاخه بریده میخک رقم "White Liberty". مجله تولیدات گیاهی، 4(2): 13-1.
فینی دخت، س. ر.، اصغری، م. ر. و شیرزاد، ح. 1391. تأثیر کاربرد کیتوزان و کلرور کلسیم بر کاهش پوسیدگی پس از برداشت و تغییر ویژگیهای کیفی گیلاس رقم سیاه مشهد. نشریه علوم باغبانی (علوم و صنایع کشاورزی)، 26 (4): 384-378.
Azian, E. 2006. Effects of Chitosan in Extending the Vase Life of Cut Chrysanthemum (Dendranthema Morifolium Ramat) Flowers. Master's thesis, Universiti University Putra Malaysia.
Bautista- Banos, S., Hernandez-Lauzardo, A. N., Velazquez-Del Valle, M. G., Hernandez-Looez, M., Ait-Barka, E., Bosquez-Molina, E. and Wilson, C. L., 2006. Chitosan as a potential natural compound to control pre and postharvest diseases of horticultural commodities. Crop Protection Protection, 25: 108-118.
Bourtoom, T. 2008. Edible films and coatings: characteristics and properties. International Food Research Journal, 15 (3): 1-12.
Chien, P. Journal, Sheu, F. and Lin, H. R. 2007. Coating citrus (Murcott tangor) fruit with low molecular weight chitosan increases postharvest quality and shelf life. Food Chemistry, 100: 1160-1164.
Dong, H., L. Cheng, L., J. Tan, J., K. Zheng, K. and Y. Jiang,. Y. 2004. Effects of chitosan coating on quality and shelf life of peeled litchi fruit. Journal of Food Engineering, 64: 355-358.
Elibox, W. and Umaharan, P. 2010. Cultivar differences in the deterioration of vase-life in cut-flowers of Anthurium andraeanum is determined by mechanisms that regulate water uptake. Scientia Horticulturae, 124: 102-108.
Hernandez-Munoz, P., Almenar, E., Del Valle, V., Velez, D., and Gavara, D. 2008. Effect of chitosan coating combined with postharvest calcium treatment on strawberry (Fragaria × ananassa) quality during refrigerated storage. Food Chemistry, 110: 428-435.
Jafarizadeh, M. H., Osman, A., Tan, C. P., and Rahman, R. A. 2011. Development of an edible coating based on chitosanglycerol to delay ‘Berangan’ banana (Musa sapientum cv. Berangan) ripening process. International Food Research Journal, 18: 989.
Khan, P., Mehraj, H., Taufiquec, T., Shiamc, I. H. and Jamal Uddinc, A. F. M. 2015. Chemical preservatives for increasing shelf life of gerbera. Journal of Bioscience and Agricultural Research, 5 (1): 30-36.
Liu, J., Tian, S. P., Meng, X. H. and Xu, Y. 2007. Control effects of chitosan on postharvest diseases and physiological response of tomato fruit. Postharvest Biology and Technology, 44 (5): 300-306.
Marguerite, R. 2006. Chitin and chitosan: properties and applications. Journal Polymer Science, 31: 603-32.
Mita, S., Murano, N., Akaike, M. and Nakamura, K. 1997. Mutants of Arabidopsis thaliana with pleiotropic effects on the expression of the gene for beta-amylase and on the accumulation of anthocyanin that are inducible by sugars. Plant Journal, 11: 841-851.
Ojagh, S. M., Rezaei, M., Razavi, S. H. and Hosseini, S. M. 2010. Effect of chitosan coatings enriched with cinnamon oil on the quality of refrigerated rainbow trout. Food Chemistry, 120: 193-198.
Otha, K., Morishita, S., Suda, K., Kobayashi, N. and Hosoki, T. 2004. Effects of chitosan soil mixture treatment in the seedling stage on the growth and flowering of several ornamental plants. Journal of the Japanese Society for Horticultural Science, 73 (1): 66-68.
Pogroszewska, E., Rubinowska, K. and Michałek, W. 2009. Influence of selected growth regulators and chitosan on senescence of Paeonia lactiflora Pall flowers. Horticulture and Landscape Architecture 30: 31-39.
Promyoua, S., Ketsa, S. and Van Doorn, W. G. (2012). Salicylic acid alleviates chilling injury in Anthurium (Anthurium andraeanum L.) flowers. Postharvest Biology and Technology, 64: 104-110.
Solgi, M. (2018). The application of new environmentally friendly compounds on postharvest characteristics of cut carnation. Bazilian Journal of Botany. https://doi.org/10.1007/s40415-018-0464-x
Solgi, M., Kafi, M., Taghavi, T. S., and Naderi, R., 2009. Essential oils and silver nanoparticles (SNP) as novel agents to extend vase-life of gerbera (Gerbera jamesonii cv. ‘Dune’) flowers. Postharvest Biology and Technology, 53: 155-158.
Solgi, M., Kafi, M., Taghavi, T. S., Naderi, R., Eyre, J. and Joyce, D. C. 2011. Effects of silver nanoparticles (SNP) on Gerbera jamesonii cut flowers. International Journal of Postharvest Technology and Innovation, 2 (3): 274-285.
Taiz, L. and Zeiger, E. 2005. Plant Physiology, 5th Ed. Sinauer, Sunderland, MA, USA: Sinauer Associates, Inc. Publishers. Pp. 690.
Teixeira da Silva, J. A., Dobránszki, J., Winarto, B. and Zeng, S. 2015. Anthurium in vitro: A review. Scientia Horticulturae, 186: 266-298.
Van Meeteren, U. 1978. Water relations and keeping-quality of cut gerbera flowers ІІ. Water balance of aging flowers. Scientia Horticulture, 9: 189-197.
Varasteh, F., Arzani, K., Barzegar, M. and Zamani, Z. 2012. Changes in Anthocyanins in Arils of Chitosan-coated Pomegranate (Punica granatum L. cv. Rabbab-e-Neyriz) Fruit during Cold Storage. Food Chemistry, 130: 267-272.