موضوعات = %D9%81%DB%8C%D8%B2%DB%8C%D9%88%D9%84%D9%88%DA%98%DB%8C %D9%BE%D8%B3 %D8%A7%D8%B2 %D8%A8%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%B4%D8%AA
تأثیر پوشش خوراکی کاراگینان غنی شده با اسانس زنیان بر کیفیت پس از برداشت میوه توت‌فرنگی

دوره 13، شماره 2، اسفند 1400، صفحه 143-155

10.22084/ppt.2022.25812.2070

سوما عبدی؛ داود بخشی؛ علیرضا مهرگان نیکو؛ اسماعیل فلاحی


اثر بُر روی کنترل پوسیدگی خاکستری و کیفیت پس از برداشت میوه توت‌فرنگی رقم سلوا

دوره 10، شماره 1، خرداد 1397، صفحه 149-157

10.22084/ppt.2017.4921.1308

محمود اثنی عشری؛ اعظم رحیمیان؛ حسن ساریخانی؛ دوستمراد ظفری


تأثیر کاربرد پس از برداشت محلول‌های مختلف کلسیم بر کیفیت میوه سیب فوجی طی انبارمانی

دوره 9، شماره 1، خرداد 1396، صفحه 65-77

10.22084/ppt.2017.2204

انسیه قربانی؛ داود بخشی؛ اسماعیل فلاحی؛ بابک ربیعی