آ
-
آسکوربیک اسید
بررسی اثر برهمکنش محلولپاشی برگی آسکوربیک اسید و تنش شوری بر برخی ویژگی های فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی گیاه توت فرنگی رقم سلوا [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 47-56]
-
آلاینده
اثر کاربرد برخی فلزات سنگین در مرحله جوانه زنی و باززایی درون شیشه ای چمن برموداگراس [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 95-108]
-
آنتی اکسیدانت
ارزیابی ظرفیت آنتی اکسیدانی گل های سنجد (Elaeagnus angustifolia) و اندام هوایی مفراح (Nepeta crispa) در استان همدان [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 1-10]
-
آنزیم های آنتی اکسیدان
تغییرات فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانی دو رقم شمعدانی تحت تأثیر نانوذرات نقره در شرایط تاریکی [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 99-108]
-
آویشن دنایی (Thymus daenensis)
اثر برهمکنش میکروارگانیسم های ریزوسفری، برجذب عناصر روی، منگنز، منیزیم و عملکرد اسانس در آویشن دنایی (Thymus daenensis) [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 23-34]
ا
-
اتو تتراپلوئیدی
تأثیر تیمار کلشیسین بر القاء اتوتتراپلوئیدی و تغییر صفات مورفوفیزیولوژیک در گل پروانش (Catharanthus roseus) رقم alba [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 55-62]
-
اجزاء عملکرد
تأثیر باکتری های ریزوبیوم و محرک رشد گیاه بر عملکرد و اجزاء عملکرد لوبیا چیتی [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 71-81]
-
ایران
ارزیابی تنوع مورفولوژیک برخی از جمعیتهای لاله وحشی ایران (Tulipa spp. L.) با استفاده از نشانگرهای مورفولوژیک [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 57-69]
-
اسانس
بررسی تأثیر کودهای زیستی، آلی و شیمیایی بر روی کمیت و کیفیت اسانس گیاه رازیانه (Foeniculum vulgare) [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 63-72]
ب
-
بادام
پاسخ های فیزیولوژیکی پنج گونه بادام به تنش خشکی ناشی از پلی اتیلن گلایکول [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 73-88]
-
باکتری های محرک رشد گیاه
تأثیر باکتری های ریزوبیوم و محرک رشد گیاه بر عملکرد و اجزاء عملکرد لوبیا چیتی [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 71-81]
پ
-
پیری برگ
تغییرات فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانی دو رقم شمعدانی تحت تأثیر نانوذرات نقره در شرایط تاریکی [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 99-108]
-
پُر شدن دانه
اثرتنش کمآبی و نیتروژن بر روند پُر شدن و عملکرد دانه ذرت (Zea Mays L.) [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 33-46]
-
پس از برداشت
پاسخ مراحل مختلف رسیدن میوه گوجه فرنگی به شرایط انباری [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 19-31]
ت
-
تداخل
تأثیر خصوصیات رشدی علف های هرز چاودار (Secale cereale) و خردل وحشی (Sinapis arvensis) بر افت عملکرد گندم (Triticum aestivm L.) [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 1-17]
-
ترکیبهای اسانس
تأثیر تنش کمآبی بر رشد، عملکرد، میزان و ترکیبهای اسانس شمعدانی معطر (Pelargonium graveolens L.) [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 83-94]
-
تلفیق کود و علوفه
اثر کاربرد جداگانه و تلفیقی کود اوره، گاوی و مرغی بر رشد و عملکرد سورگوم علوفه ای [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 45-54]
-
تنش خشکی
تأثیر تنش کمآبی بر رشد، عملکرد، میزان و ترکیبهای اسانس شمعدانی معطر (Pelargonium graveolens L.) [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 83-94]
-
تنش خشکی
پاسخ های فیزیولوژیکی پنج گونه بادام به تنش خشکی ناشی از پلی اتیلن گلایکول [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 73-88]
-
تنش شوری
بررسی اثر برهمکنش محلولپاشی برگی آسکوربیک اسید و تنش شوری بر برخی ویژگی های فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی گیاه توت فرنگی رقم سلوا [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 47-56]
-
تنش شوری
تأثیر شوری و دما بر جوانهزنی بذر گیاه وسمه (Indigofera tinctoria) [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 89-98]
-
تنش کمآبی
اثرتنش کمآبی و نیتروژن بر روند پُر شدن و عملکرد دانه ذرت (Zea Mays L.) [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 33-46]
-
تنوع
ارزیابی تنوع مورفولوژیک برخی از جمعیتهای لاله وحشی ایران (Tulipa spp. L.) با استفاده از نشانگرهای مورفولوژیک [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 57-69]
-
توت فرنگی
بررسی اثر برهمکنش محلولپاشی برگی آسکوربیک اسید و تنش شوری بر برخی ویژگی های فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی گیاه توت فرنگی رقم سلوا [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 47-56]
ج
-
جنین زایی سوماتیکی
اثر کاربرد برخی فلزات سنگین در مرحله جوانه زنی و باززایی درون شیشه ای چمن برموداگراس [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 95-108]
-
جوانهزنی بذر
تأثیر شوری و دما بر جوانهزنی بذر گیاه وسمه (Indigofera tinctoria) [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 89-98]
د
-
دمای نگهداری
پاسخ مراحل مختلف رسیدن میوه گوجه فرنگی به شرایط انباری [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 19-31]
-
دماهای کاردینال
تأثیر شوری و دما بر جوانهزنی بذر گیاه وسمه (Indigofera tinctoria) [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 89-98]
-
دوام شاخص سطح برگ
تأثیر خصوصیات رشدی علف های هرز چاودار (Secale cereale) و خردل وحشی (Sinapis arvensis) بر افت عملکرد گندم (Triticum aestivm L.) [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 1-17]
-
دوام ماده خشک
تأثیر خصوصیات رشدی علف های هرز چاودار (Secale cereale) و خردل وحشی (Sinapis arvensis) بر افت عملکرد گندم (Triticum aestivm L.) [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 1-17]
ذ
-
ذرت
اثرتنش کمآبی و نیتروژن بر روند پُر شدن و عملکرد دانه ذرت (Zea Mays L.) [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 33-46]
ر
-
رازیانه
بررسی تأثیر کودهای زیستی، آلی و شیمیایی بر روی کمیت و کیفیت اسانس گیاه رازیانه (Foeniculum vulgare) [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 63-72]
-
ریزوبیوم
تأثیر باکتری های ریزوبیوم و محرک رشد گیاه بر عملکرد و اجزاء عملکرد لوبیا چیتی [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 71-81]
-
رسیدن
پاسخ مراحل مختلف رسیدن میوه گوجه فرنگی به شرایط انباری [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 19-31]
-
رشد
تأثیر تنش کمآبی بر رشد، عملکرد، میزان و ترکیبهای اسانس شمعدانی معطر (Pelargonium graveolens L.) [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 83-94]
-
رشد
تأثیر نور فرابنفش A بر رشد و برخی از ویژگیهای فیزیولوژیکی نعناع فلفلی (Mentha piperita) [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 35-44]
س
-
سیب زمینی
اثر مواد آلی و سوپرجاذب آب بر عملکرد و اجزای آن در سیب زمینی رقم مارفونا [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 11-22]
-
سرعت رشد گیاه
اثرتنش کمآبی و نیتروژن بر روند پُر شدن و عملکرد دانه ذرت (Zea Mays L.) [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 33-46]
-
سنجد و مفراح
ارزیابی ظرفیت آنتی اکسیدانی گل های سنجد (Elaeagnus angustifolia) و اندام هوایی مفراح (Nepeta crispa) در استان همدان [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 1-10]
-
سوپرجاذب
اثر مواد آلی و سوپرجاذب آب بر عملکرد و اجزای آن در سیب زمینی رقم مارفونا [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 11-22]
-
سولفات روی
اثر کاربرد برخی فلزات سنگین در مرحله جوانه زنی و باززایی درون شیشه ای چمن برموداگراس [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 95-108]
-
سولفات مس
اثر کاربرد برخی فلزات سنگین در مرحله جوانه زنی و باززایی درون شیشه ای چمن برموداگراس [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 95-108]
ش
-
شاخص های رشد
تأثیر خصوصیات رشدی علف های هرز چاودار (Secale cereale) و خردل وحشی (Sinapis arvensis) بر افت عملکرد گندم (Triticum aestivm L.) [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 1-17]
-
شمعدانی
تغییرات فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانی دو رقم شمعدانی تحت تأثیر نانوذرات نقره در شرایط تاریکی [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 99-108]
-
شمعدانی معطر
تأثیر تنش کمآبی بر رشد، عملکرد، میزان و ترکیبهای اسانس شمعدانی معطر (Pelargonium graveolens L.) [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 83-94]
ض
-
ضریب همبستگی
ارزیابی تنوع مورفولوژیک برخی از جمعیتهای لاله وحشی ایران (Tulipa spp. L.) با استفاده از نشانگرهای مورفولوژیک [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 57-69]
ع
-
عملکرد
تأثیر تنش کمآبی بر رشد، عملکرد، میزان و ترکیبهای اسانس شمعدانی معطر (Pelargonium graveolens L.) [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 83-94]
-
عملکرد
بررسی تأثیر تلقیح قارچ میکوریز بر سطوح مواد تنظیمکننده ی رشد گیاهی و کیفیت تولید ریزغده در گیاهچههای سیبزمینی [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 109-117]
-
عملکرد
تأثیر نور فرابنفش A بر رشد و برخی از ویژگیهای فیزیولوژیکی نعناع فلفلی (Mentha piperita) [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 35-44]
-
عملکرد دانه
تأثیر باکتری های ریزوبیوم و محرک رشد گیاه بر عملکرد و اجزاء عملکرد لوبیا چیتی [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 71-81]
-
عناصرریز مغذی
اثر برهمکنش میکروارگانیسم های ریزوسفری، برجذب عناصر روی، منگنز، منیزیم و عملکرد اسانس در آویشن دنایی (Thymus daenensis) [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 23-34]
ف
-
فیتوهورمون
بررسی تأثیر تلقیح قارچ میکوریز بر سطوح مواد تنظیمکننده ی رشد گیاهی و کیفیت تولید ریزغده در گیاهچههای سیبزمینی [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 109-117]
-
فلاونوئید
ارزیابی ظرفیت آنتی اکسیدانی گل های سنجد (Elaeagnus angustifolia) و اندام هوایی مفراح (Nepeta crispa) در استان همدان [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 1-10]
-
فلوسایتومتری
تأثیر تیمار کلشیسین بر القاء اتوتتراپلوئیدی و تغییر صفات مورفوفیزیولوژیک در گل پروانش (Catharanthus roseus) رقم alba [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 55-62]
-
فنل
ارزیابی ظرفیت آنتی اکسیدانی گل های سنجد (Elaeagnus angustifolia) و اندام هوایی مفراح (Nepeta crispa) در استان همدان [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 1-10]
-
فنل کل
تأثیر نور فرابنفش A بر رشد و برخی از ویژگیهای فیزیولوژیکی نعناع فلفلی (Mentha piperita) [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 35-44]
ق
-
قارچ میکوریز آربوسکولار
اثر برهمکنش میکروارگانیسم های ریزوسفری، برجذب عناصر روی، منگنز، منیزیم و عملکرد اسانس در آویشن دنایی (Thymus daenensis) [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 23-34]
ک
-
کشاورزی پایدار
اثر برهمکنش میکروارگانیسم های ریزوسفری، برجذب عناصر روی، منگنز، منیزیم و عملکرد اسانس در آویشن دنایی (Thymus daenensis) [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 23-34]
-
کیفیت پس از برداشت
تغییرات فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانی دو رقم شمعدانی تحت تأثیر نانوذرات نقره در شرایط تاریکی [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 99-108]
-
کلشیسین
تأثیر تیمار کلشیسین بر القاء اتوتتراپلوئیدی و تغییر صفات مورفوفیزیولوژیک در گل پروانش (Catharanthus roseus) رقم alba [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 55-62]
-
کود آلی و عملکرد غده
اثر مواد آلی و سوپرجاذب آب بر عملکرد و اجزای آن در سیب زمینی رقم مارفونا [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 11-22]
-
کود اوره
بررسی تأثیر کودهای زیستی، آلی و شیمیایی بر روی کمیت و کیفیت اسانس گیاه رازیانه (Foeniculum vulgare) [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 63-72]
-
کود دامی
اثر کاربرد جداگانه و تلفیقی کود اوره، گاوی و مرغی بر رشد و عملکرد سورگوم علوفه ای [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 45-54]
-
کود شیمیایی
اثر کاربرد جداگانه و تلفیقی کود اوره، گاوی و مرغی بر رشد و عملکرد سورگوم علوفه ای [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 45-54]
-
کود گاوی
بررسی تأثیر کودهای زیستی، آلی و شیمیایی بر روی کمیت و کیفیت اسانس گیاه رازیانه (Foeniculum vulgare) [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 63-72]
گ
-
گیاهچه سیبزمینی
بررسی تأثیر تلقیح قارچ میکوریز بر سطوح مواد تنظیمکننده ی رشد گیاهی و کیفیت تولید ریزغده در گیاهچههای سیبزمینی [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 109-117]
-
گل لاله
ارزیابی تنوع مورفولوژیک برخی از جمعیتهای لاله وحشی ایران (Tulipa spp. L.) با استفاده از نشانگرهای مورفولوژیک [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 57-69]
-
گوجه فرنگی
پاسخ مراحل مختلف رسیدن میوه گوجه فرنگی به شرایط انباری [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 19-31]
ل
-
لوبیا چیتی
تأثیر باکتری های ریزوبیوم و محرک رشد گیاه بر عملکرد و اجزاء عملکرد لوبیا چیتی [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 71-81]
م
-
مایهکوبی
بررسی تأثیر تلقیح قارچ میکوریز بر سطوح مواد تنظیمکننده ی رشد گیاهی و کیفیت تولید ریزغده در گیاهچههای سیبزمینی [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 109-117]
-
مرحله بلوغ
پاسخ مراحل مختلف رسیدن میوه گوجه فرنگی به شرایط انباری [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 19-31]
-
میکوریزا
بررسی تأثیر کودهای زیستی، آلی و شیمیایی بر روی کمیت و کیفیت اسانس گیاه رازیانه (Foeniculum vulgare) [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 63-72]
-
مورفوفیزیولوژیک و گل پروانش
تأثیر تیمار کلشیسین بر القاء اتوتتراپلوئیدی و تغییر صفات مورفوفیزیولوژیک در گل پروانش (Catharanthus roseus) رقم alba [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 55-62]
-
مورفولوژی
ارزیابی تنوع مورفولوژیک برخی از جمعیتهای لاله وحشی ایران (Tulipa spp. L.) با استفاده از نشانگرهای مورفولوژیک [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 57-69]
ن
-
نانوذرات نقره
تغییرات فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانی دو رقم شمعدانی تحت تأثیر نانوذرات نقره در شرایط تاریکی [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 99-108]
-
نیتروژن
اثرتنش کمآبی و نیتروژن بر روند پُر شدن و عملکرد دانه ذرت (Zea Mays L.) [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 33-46]
-
نشانگرهای فیزیولوژیکی
پاسخ های فیزیولوژیکی پنج گونه بادام به تنش خشکی ناشی از پلی اتیلن گلایکول [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 73-88]
-
نعناع فلفلی
تأثیر نور فرابنفش A بر رشد و برخی از ویژگیهای فیزیولوژیکی نعناع فلفلی (Mentha piperita) [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 35-44]
-
نقره
اثر کاربرد برخی فلزات سنگین در مرحله جوانه زنی و باززایی درون شیشه ای چمن برموداگراس [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 95-108]
-
نور فرابنفش
تأثیر نور فرابنفش A بر رشد و برخی از ویژگیهای فیزیولوژیکی نعناع فلفلی (Mentha piperita) [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 35-44]
و
-
وسمه
تأثیر شوری و دما بر جوانهزنی بذر گیاه وسمه (Indigofera tinctoria) [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 89-98]
ه
-
همبستگی
تأثیر خصوصیات رشدی علف های هرز چاودار (Secale cereale) و خردل وحشی (Sinapis arvensis) بر افت عملکرد گندم (Triticum aestivm L.) [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 1-17]
-
همزیستی میکوریزی
بررسی تأثیر تلقیح قارچ میکوریز بر سطوح مواد تنظیمکننده ی رشد گیاهی و کیفیت تولید ریزغده در گیاهچههای سیبزمینی [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 109-117]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد